Лодка за захранка с цена и качество най доброто като съотношение на пазара.

лодка за захранка с автопилот, сонар и GPS

Цената 699лв е цена без гаранция на лодка НЕ сглобявана от нас и е с бюджетна батерия от 5000 мили ампер часа.

+ 99лв ГАРАНЦИЯ в реален сервиз за лодка сглобена в България минала всички тестове с гаранционни пломби и стикери и доказано качество.+ Безплатен талон до 60% след гаранционна  отстъпка за резервни части важаща само и единствено за конкретната лодка с пломби от нас - 798 лв.

+ 101 нов корпус с хълбоците и допълнителни задни протектори на перките - 899 лв.

+ 79 лв батерия от 10 000 милиампер/часа вместо тази с 5 000 милиампера - 978 лв.

+ 89 лв за батерия 20 000 милиампер/часа вместо тази за 5 000 милиампера - 988 лв.

+ 169 за батерия 36 000 вместо тази с 5 000 милиампера - 1068 лв.

Горещо ви препоръчваме да видите следната отлична лодка boatman actor

   Параметри на лодката за захранка въведение:

1 Описание НА Радиоуправляема ЛОДКА - корпус, вървеж, стабилност, контейнер за захранката, батерия, осветление, обхват, дистанционно, защита от водорасли:

 • 1 КОРПУСА: направен от най-здравия материал ползван при направата на лодки за нанасяне ABS пластмасата не мирише по-никакъв начин за разликата от токсичката епоксидна смола, която мирише силно поне 3 години след направата ú (тествано от мен). Този вид пластмаса е ползван като най-добър избор за здравина на едни от най-здравите и качествено направени автомобили, като например  Мерцедес 124 (не съм фен на Мерцедес определено, но този модел е всепризнат от ценителите), но поради това, че материала е скъп и по-труден за обработка поради високата си температура на топене и масовата вече практика при новите коли да се влагат евтини материали, ABS се ползва все по-рядко. Корпуса се предлага в два варианта стар и нов. Новия корпус се различава по това, че е с до 30% е по-бърз поради по-високия си коефициент на аквадинамичност в сравнение със стария корпус. Подобрения нов корпус на лодката е почти два пъти по-стабилен поради изнесените два хълбока наподобяващи дизайна на катамаран един от най-стабилния тип конструкция с голяма устойчивост при силни и чести вълни характерни за нашите язовири. Размера на корпуса е: 63см на 27см
 • ВЪРВЕЖ НА ЛОДКАТА: С тази лодка вече не е проблем това, че има силен вятър, дъжд или вълни. Този модел лодка решава тези препятствия. Скоростта и устойчивостта на вълни е осезаемо по-голяма  от стария и дори от новия модел  - масови и доказали се вече, бюджетни лодки за разпъване тип флайтек. Лодката е пригодена перфектно за професионални състезания по риболов, но не и за високо-скоростни състезания. Ако махнете всички видове протектори на моторите, което намалява сигурността на лодката, тя ще стане 2 пъти по-бърза, но в крайна сметка ние гоним ниво на сигурност, а не висока скорост. Скоростта може да бъде регулирана в реално време много прецизно посредством дистанционното от 1% до 100 процента в зависимост от вашето желание. Лодката при минимална скорост на 1% би могла да се ползва и за влек при необходимост. Моторите са достатъчно мощни 2 x 380hp да приберат безпроблемно лодката при вълни и вятър и водорасли. Често водораслите или скъсани свободни корди на повърхността на водата са причина за повреда на двигателите. Дори във вашия любим водоем да няма водорасли със сигурност ще има някоя скъсана свободно плаваща корда например, която може да ви се изпречи на пътя на лодката. Затова нашите мотори и перки са защитени максимално с подобрените от неръждаема стомана специални странични протектори + пластмасови възвратни протектори от задната страна за максимална защита от смукване на водорасли при движение дори назад.
 • СТАБИЛНОСТ:  Тази лодка е една от най-стабилните и устойчиви на вълни и вятър на пазара. Подобрения вариант с двата хълбока е напрактика не потопяем дори в сравнение със стария модел корпус има с до 30% по добри показатели на бързина и устойчивост на вълни. Новия модел корпус има катамаранен дизайн, който е един от най-устойчивите на вълни. По този начин корема на лодката остава почти във въздуха и няма съпротивление от водата. Единствено двата успоредни хълбока имат досег с водата достатъчно, че перките (снабдени с четири витла всяка вместо с 2 или 3 както е при по-бюджетните модели) да са напълно потопени и да не шляпат на повърхноста засмуквайки въздух и вдигайки повече шум, който да плаши рибата. Новия дизайн с хълбоците е толкова по-успешен при риболов, защото има най-доброто съотношение аквадинамика и стабилност на вълни.
 • КОНТЕЙНЕР ЗА ЗАХРАНКА:  има специално самосвално отваряне, така че захранката да пада плавно и равномерно, без да пляска рязко във водата и да не плаши рибата. Самосвала е снабден със специално заключване, така че не да ви падне повода при разпъване докато не вдигнете самосвала (контейнера със захранката). Контейнера побира до 800грама захранка.
 • Батерията:  Вече е излишно да купувате голяма лодка за захранка само и само да можете да поберете 2 батерии по 7 000mAh който да тежат всяка поне по 2кг и да падат супер бързо, а зареждането да е поне 24ч. на всяка оловна батерия. С новите батерии които предлагаме зареждането става поне 4 пъти по-бързо и тежината на батериите е поне 6 пъти по-малка спрямо стария модел оловни батерии. Естествено цената спрямо оловните батерии е по-висока, но качеството е в пъти по-високо. Поради по-добрата технология литиевите батерии могат да поберат заряд например 36 000mAh, което е повече от 5 пъти повече ток в обем 2 пъти по-малкък от една 7 000mAh оловна батерия например.    Лодката може да се ползва и с две батерии едната да я зареждате, докато с другата ловите риба, смяната на батерията става много бързо. Дистанционното има специална аларма и за изтощена батерия.
 • ОСВЕТЛЕНИЕ: Според мен осветлението не е толкова важно, но все пак за тези които обичат нощния риболов ще го оценят вероятно.  Лодката има задни два габарита (работят и като сигнализатори за слаба батерия на лодката освен, че и дистанционното ви показва в реално време нейното ниво). Има силен преден фар включва се и изкл. от дистанционното разбира се. Има и фар за привличане на хищниците поставен на дъното на корпуса в близост до сонара, може да се вкл./изк. от дистанционното когато пожелаете.
 • ОБХВАТ: Обхвата на лодката, както и на сонара е до 500м.
 • ДИСТАНЦИОННОТО: Много важна подробност е и подобрената платка на новия модел дистанционно помагаща за по-добър обхват и много по-добри параметри на сонара и GPS. Дистанционното работи с акумулаторни батерии, не е нужно всеки път да си губите времето и парите предназначени за риболов търсейки да купите нови батерии за дистанционно. Габаритите на дистанционното са: 165мм на 42мм на 96мм. Дисплея е 4,5мм на 4,5мм. Работи на 2,4G. Има вградена аларма на дистанционното и за изтощена батерия. Показва и какво е разстоянието между лодката и дистанционното.
 • ЗАЩИТА ОТ ВОДОРАСЛИ: Лодката е снабдена с мощни мотори и здрави перки с 4 витла, за които не е толкова лесно да се повредят. За по-голяма сигурност лодката е снабдена с метални протектори от неръждаема стомана отстрани около моторите и има добавени и възвратни протектори за заден ход на лодката.
 • 2.  ОПИСАНИЕ ЗА СОНАРА: Най-важния параметър на сонара от новия модел е, че ПОКАЗВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНО релефа, размера на рибите, вид на дъното, дълбочина, температура. Едно до уточняване: има сонари, които не показват релефа, а релефа  е най-важния показател, дори по-важен от рибите, защото рибата най-много пребивава на най-дълбоките места на водния басейн. Друго много важно нещо е, че обхвата на сонара е същия като на лодката до 500м. На пазара повечето безжични сонари слагащи се допълнително на лодките за захранка са с обхват около 100м и се налага допълнителна преработка на сонара, за да има обхват поне на половината от обхвата на лодката (след преработка, на който и да било сонар е възможно да има допълнителни шумове). Също така сонарите, които имат възможност да им се увеличи обхвата сондите им работят на една и съща честота, така ако вашия съсед има подобен модел (даже не същия) може да ви се преплитат и объркат напълно сигналите, защото сондите на масовите сонари работят на една честота. Друго съществено предимство е, че при тази лодка вие собственоръчно можете да промените честотата и на сонара и на лодката ако се случи нещо подобно. Имате избор на честоти от около 250 варианта, за да няма преплитане с други сонари например. Факта, че сонара и лодката, и GPS-а, и автопилота имат едно дистанционно никак не е за подценяване, много е неудобно да имате няколко дистанционни и да ги държите едновреммено. С нашето дистанционно може да се оправлява лодката и да се гледа сонара само с една ръка, а с другата да си държите бирата, бинокъла или въдицата например, отишли сте на почивка все пак, а не на работа.
 • Сонара е снабден с настройка за опресняване на данните на дисплея.
 • Финна настройка от 1 до 100% за дълбочина на водоема, за насочване на звуковите вълни на сонара към желаната дълбочина.
 • Показва на каква дълбочина се намират рибите и размер на рибите.

3 Описание на GPS-а

 • GPS-а е 8 точков + 1 точка за home (началната точка). (В момента не съм виждал по-високи параметри за точки на който и да е GPS независимо от цената. По-евтините са само до 3 точки ). Максималното разстояние между две точки във водата е до 1000м. Предимствата на лодка с GPS, е че когато захранвате рибата на определено място  във водата, лодката ще е запомнила къде се намира без да е необходимо да влизате във водата с друга лодка и да слагате шамандура, за да знаете къде по принцип захранвате. Така ако някой седне на брега на вашето място за риболов, няма да вижда шамандура, до която захранвате и когато отидете по-късно на водоема и някой ви е заел мястото няма да знае къде сте захранили преди това и да лови на гюме. Ако захранвате за няколко въдици е много удобно да помните повече места с лодката. Реално тестваното  отклонение на GPS-а е до 2 метра, което е завидно добре.

4 Описание ЗА АВТОПИЛОТА

500м обхват с автоматична навигация, обхват на сонара около 500м. Помни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодката за захранка GPMX разполага с прецизно позициониране и прецизна навигация. Диаметъра на грешката при навигация е по-малък от 5 метра, грешката е в рамките на 2 метра.

2. GPMX може да съхранява 8 целеви гнезда. След като за първи път се идентифицират целевите гнезда, те могат да бъдат вложени (освободени) в диаметър от 1000 метра на една и съща повърхност и различни риболовни позиции. Това може да постигне точно позициониране и да увеличи мащаба на риболова. Увеличава шансът за повече риболов, а също така спестява известни количества примамка и увеличава удоволствието от риболова.

Особено във връзка с нощния риболов, обикновената разходка с лодка не може да постигне точно гнездене. Дори и да няма лунна светлина през нощта, GPMX може да се използва за коригиране на гнездата.

3. Работната честота на GPMX е 2.4Ghz, може да се настрои на 250 честотни точки, което позволява много на брой лодки да се използват едновременно в едно и също място за риболов.

4. Всеки път, когато се използва GPMX, началната точка може да бъде настроена ръчно (също и автоматично). След успешната настройка на началната точка, лодката може безопасно да се върне в нея.

GPMX също автоматично задава началната точка, когато началната точка не е зададена ръчно. Тъй като е необходимо време за автоматично задаване на началната точка за получаване на сателитното позициониране, началната точка при автоматичната настройка може да е относително далеч от брега.

5. Всеки път, когато ключът за включване на лодката е включен, тя автоматично започва да установява контакт с навигационните спътници. Обикновено отнема 0.5 до 5 минути, за да се установи успешна връзка.

Общи характеристике

1. Скорост: 4-6км ч.

2. Обхват: над 300 m във вода.

3. Захранване на предавателя: 36 000mAh литиево-полимерна батерия  (това е най-високия клас литиеви батерии)

4. Система за задвижване: Два двигателя

5. Мощност на крушката, привличаща рибата: 1W

6. Дълбочина на сонара за откриване на риба: 1-30м

7. GPS прецизност: 5M, време за GPS ориентиране: 1-5 минути

8. Възможност за измерване на текущата географска дължина и ширина (геолокация): Да

9. Функция за измерване на разстояние: Да

10. Памет за местоположение на местоназначението: Осем точки

11. Уникалният дизайн  има предимството, че гнездата могат да бъдат визуално наблюдавани и контейнера на примамката автоматично се нулира, за да работи по-гладко. Тези функции са още по-изразени след автоматична навигация.

 

12. Лодката за захранка се задвижва директно от два двигателя 575 с универсален шарнир. Те осъществяват безшумното управление. Подобряването на конструкцията на моторната скоростна кутия значително намалява шума по време на работа.

13. Вградените предпазители подпомагат склонноста на перките лесно да се заплитат в чужди материали. Те са подходящи за употреба в случаите, когато има водни растения и плаващи предмети върху водата, и също така удължават живота на перките.

14. За да бъде подходяща за нощна експлоатация, на лодката има поставени две навигационни светлини с различни цветове (в задната част). През нощта операторът може да разпознава посоката на лодката според различните цветове на светлинните индикатори. В същото време, за да се улесни риболовът през нощта, GPMX е оборудван с преден фар, който може да се включва и изключва дистанционно.

15. GPMX има сонар за намиране на риба и измерване на дълбочината на водата. Измерване и температурата на водата. Има и долен фар за примамване на рибата на дъното на рибата.

16. GPMX не е подходящ за използване в океани, реки (течаща водна среда) и ветрови условия.

17. Когато вали в облачни дни, навигационната функция може да отслаби или дори да спре, защото спътниковият сигнал е възпрепятстван от облаци!

Основни спецификации

Дейности: напред, назад, завийте наляво, завийте надясно, освобождаване на куката, електронен компас, водач + навигация на спътник позициониране, точност на навигацията е в диаметър на по-малко от 5 метра

Функцията GPS, функцията за навигация на Beidou, позиционирането в двоен режим, може да съхранява 8 целеви лова, автоматична примамка за риба, автоматично връщане, откриване на дълбочина на водата, измерване на на температурата, функции за намиране на риби, изкусителна светлина.

1. Общ размер: 615 × 265 × 220mm

2. Захранване: 3.7V / 10Ah литиева батерия с манганова киселина, способна да работи непрекъснато 2.5 - 3 часа след зареждане.

Набързо направени, но много непринудени и приятни любителски кадри. Очаквайте скоро кадри с резолюция подобаваща на продукта:

Предлагаме и уникална раница за лодката.

Най-накрая, но не на последно място е поддържането на лодката. Може да разчитате на екипа от qko.bg за сервиз на лодката. Сервизираме лодките, както в рамките на гаранцията, така и извън гаранционно. Разполагаме с различни резервни части. Имаме добре обучени специалисти за ремонт на лодката.

Горещо ви препоръчваме да видите следната отлична лодка boatman actor

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

 • Код на продукт: Лодка за захранка със сонар и GPS_228
 • Наличност: В наличност
 • 699,00лв


Опции


Подобни продукти

Лодка с дистанционно за захранка, риболов.

Лодка с дистанционно за захранка, риболов.

Рибарска ЛОДКА за захранка с ДИСТАНЦИОННО без сонар.  АКО ЖЕЛАЕТЕ и 1г ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ към цената се ..

159,98лв 179,89лв

Лодка с дистанционно и Сонар за захранка, риболов.

Лодка с дистанционно и Сонар за захранка, риболов.

Радио управляема Лодка за захранка със сонар, пренася равномерно и прецизно захранката и стръвта. Им..

698,98лв

Лодка за захранка и стръв RC рибарска радио управляема

Лодка за захранка и стръв RC рибарска радио управляема

НОВА  Радио управляема Лодка за стръв захранка и риболов. Ако желаете да е с гаранция 1г цената е 26..

179,99лв

Лодка за захранка Професионален модел.

Лодка за захранка Професионален модел.

Лодка за захранка,стръв и разпъване на въдици радиоуправляема с дистанционно. С възможност за монтаж..

199,00лв 390,00лв

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор който преобразува тока от 12V или 24V на 220V інвертор живлення В комплект..

69,00лв

Безжичен сонар за риболов Lucky 100% влагоустойчив

Безжичен сонар за риболов Lucky 100% влагоустойчив

Този безжичен сонар е подходящ както за професионалисти, така и за любители рибари, обхват на безжич..

229,00лв

Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL Безжични сигнализатори

Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL Безжични сигнализатори

не са налични Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL  Безжич..

197,00лв

Лодка за захранка катамаран

Лодка за захранка катамаран

Лодка за захранка катамаран с възможност за монтаж на СОНАР, ГПС / GPS с добавен Автопилот   ..

498,00лв

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка с цена и качество най доброто като съотношение на пазара. Цената 699лв е це..

699,00лв

Лодка за захранка 2020

Лодка за захранка 2020

Лодка за захранка Новия модел на пазара - 2020 Ако желаете да добавим и гаранция, то тя се запла..

219,00лв 369,00лв

Радио управляема лодка с GPS

Радио управляема лодка с GPS

  А радиоуправляеми рибарска лодка доставя вашата стръв или справяне точно където искате! Лодката..

649,00лв

Безжичен Сонар. Може да бъде монтиран посредством стойка към лодка за захранка и разпъване на въдици.

Безжичен Сонар. Може да бъде монтиран посредством стойка към лодка за захранка и разпъване на въдици.

 Един невероятен безжичен сонар с добро съотношение качество-цена. Безжичен Сонар. Може да бъде монт..

159,00лв 199,90лв

Раница за лодката със сонар и GPS на якобг

Раница за лодката със сонар и GPS на якобг

Универсална раница специално подбрана за лодката на якобг със сонар и GPS  Раницата е подходяща д..

49,00лв

Лодка за захранка БУРЯ 8 тримаран с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS

Лодка за захранка БУРЯ 8 тримаран с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS

Радиоуправляема Лодка за захранка БУРЯ 8 с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS 8точков ..

1900,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

  Радиоуправляема Лодка за захранка 2021 Стара версия на модела Boatman Actor. Дистанцион..

399,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor 2021- Обновена

Лодка за захранка Boatman Actor 2021- Обновена

Какво получавате купувайки Boatman Actor 2021 модела   1. Възможно най-добрите аквадинами..

495,00лв

Сонар специализиран за лодки за захранка 2021 LUCKY FF918-VLS

Сонар специализиран за лодки за захранка 2021 LUCKY FF918-VLS

НАЛИЧЕН Е. Сонар специализиран за лодки за захранка 2021  Lucky FF918-VLS ВНИМАНИЕ ДИСТАНЦИОНН..

296,00лв 365,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Радиоуправляема Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове пре..

1045,00лв

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

 Разклонител на запалката  за зареждане на Лодки за захранка.   Параметри:    Входящо напре..

13,99лв

Сгъваем соларен панел в чанта.

Сгъваем соларен панел в чанта.

 Соларен куфар с обща мощност 125 W е подходящ за заряд на 12v акумулатори на кемпери , лодки за зах..

399,00лв 799,00лв

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилов Черна Основни функции: Напред ..

289,00лв 414,00лв

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20/D19 с GPS с 99 точки Представяме ви новия модел лодка за захранка на утвърд..

299,00лв 400,00лв

Етикети: Радиоуправляема лодка захранка, 500м обхват, с автоматична навигация, сонар, 8 точки