Какво получавате купувайки Boatman Actor 2021 модела

 

1. Възможно най-добрите аквадинамични показатели на пазара. Корпуса на лодката е тип катамаран изчислен така, че да не се допира целия във водата, като корема на лодката остава на повърхността и само двата хълбока, на които са монтирани двата безшумни мотора докосват водата. Съотношението на дължина на корпуса, дълбочина на хълбоците и т.н. е прецизно сметнат от корабни инженери с огромен опит ползвайки специални компютърни програми и апаратура за целта.

2. Най-нисък разход на електричество . С 5000mAH батерия може да измине между 4 и 7км, повече от двойно в сравнение с 90% от лодките на пазара минаващи с 5000mah между 2 и 3км. До сега не сме виждали на пазара лодка можеща да подържа 70м/в с толкова нисък разход на енергия.

3. Една от най-стабилните модели лодки с изключителна устойчивост на силен вятър и 

големи вълни. Лодката можете да я пускате и при най-големите вълни без никакви притеснения. Видеото по-долу е наистина луд тест на вятър и вълни в Черно море и за капак на всичко сме натоварили и лодката до козирката не с друго, а с тежък мокър пясък. Лодката се държи безупречно.

4. Един от най-тихите и безшумни мотори на пазара с многократно по-дълго време на експлоатация в сравнение с най-масовите модели радио управляеми лодки за захранка на пазара.

5. Получавате истинска РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ - това е нещо наистина важно особено за продукт, който се ползва на полеви условия при влага студ, конденз, жега, резки температурни промени (когато лодката се нагорещи от слънцето и я потопите в хладка/студена вода). При нас всяка една резервна част до последното болтче я имате налична и няма да се налага да я поръчва някой и да чакате 2-3 месеца за да дойде. В официалния сервиз на БОАТМАН за България имаме квалифициран екип с достатъчно опит и добре обучен за спецификите и изискванията на Боатман продуктите. Не ползваме никакви външни сервизи с неясен опит, морал и познания. Стремим се да контролираме пряко максимално добре, както  гаранционния, така и след гаранционния сервиз на продукта, като единствения начин е да го правим именно ние, а не да го прехвърляме на някой друг .

6. РЕАЛЕН ОБХВАТ не до, а точно 500м гарантирани (става въпрос за моделите БОАТМАН АКТОР 2021 - версиите произведени от 2022г на яко бг)

7. АВТОПИЛОТ-  всяка базова лодка е снабдена с автоматично управление за да не се налага да държите дистанционното постоянни и е включена защита от забравяне на автопилота.

8. КОМПАС - Монтирания в лодката компас позволява лодката да намери Земните магнитни полюси и спрямо тях да определи траекторията си и така, ако поради някаква причина не се движи в перфектно права траектория да се изправи сама без да е нужно ръчно да изправяте траекторията на лодката или дори премахва нуждата да я калибрирате. (става въпрос за моделите БОАТМАН АКТОР 2021 - версиите произведени 2023г на яко бг)

9. Възможност за монтаж допълнителен монтаж на един от най-добрите GPS на пазара именно оригиналния на BOATMAN разработен конкретно за този модел.

10. Перките са монтирани с винт, а не набучени на шиш както 99% от лодките в този ценови клас. Възможност за монтаж на Пластмасови или Метални перки.

12. Марков продукт с традиции и популярност в риболовния спорт по ЦЯЛ СВЯТ.

 

 • Модела 2021 или Boatman Actor Basic (Базов Боутман Актьор)  е с литиево-йонна батерия 5 ампер часа и 1 амперово зарядно позволяващо двойно по-бързо зареждане (около 3-4 часа, ако е напълно разредена батерията) в сравнение със старите модели едно 2011-5  и две (2020)на Флайтек. С възможност за монтаж на висок клас СОНАР, и висок клас GPS/ГПС с добавен Автопилот
 • Ново поколение дистанционно управление с подобрена платка и параметри позволяващо управление с една ръка. Обхвата е подобрен в сравнение с предходния модел. Вече получавате гарантирани 500 метра обхват, ако си закупите лодка и нямате 500 метра обхват, ще ви върнем 100 лв от покупката...!!! Обещано.  Боутман лодка може най-трудното за всички дистанционни и лодки - завой на място (без да се мести лодката) на 360 градуса да се върти като часовникова стрелка около централната си част във всички посоки. Обновеното дистанционно има възможност за отделно отваряне на средния и задния кош, за разлика от предшественика си. Дистанционното вече е с акумулаторна батерия, което изключва възможността да сте забравили да купите за пореден път нови еднократни батерии, както е при старите модели. А ако сте забравили да го заредите, то дистанционното може да бъде заредено дори в зарядното за запалката на телефона в колата ви, или ако му е паднала батерията, може да го включите към външна батерия (power bank) и веднага да го ползвате на язовира, докато се зарежда към външната батерия.
 • Радиоуправляема лодка с 2 скорости, с което побеждава и двата предходни модела по-бързина. На 1-ва скорост са еднакви при движение напред. На задна скорост и на втора скорост побеждава двата доказани във времето предходни модела на FLYTEC - 2011-5  и обновения FLYTEC (2020)., включително и лодката с вграден GPS и сонар.
 • Има два коша. Предимството на единия е, че е в средата на лодката. Втория е в задната част на лодката. Друг плюс е, че захранката не цопва 1 метър след лодката във всички посоки, плашейки рибата, а и двете захранки се изсипват бавно до самата лодка. Рибата по този начин е близо до повода/куката и е много по-вероятно да клъвне.
 • Разполага с фенер (преден фар) и задни габарити, които се включват и изключват от дистанционното.
 • Има бутон за прецизно калибриране на движението на лодката в права линия.
 • Уникален дизайн с два хълбока позволяващ корема на лодката да е във въздуха, като така лодката има най-добра аквадинамика с най-ниско съпротивление от водата.
 • На заден ход в сравнение с предходните модели е 3 пъти по-бърза.
 • Специална предпазна тръба позволяваща още по-голяма защита от водорасли и осигуряваща по-висока скорост на движение.

Размери: 51 см - дължина, височина 17 см и ширина 26 см

Комплекта включва: 1. лодка, 2. зареждаща се батерия за лодката, 3. адаптер за зареждане на батерията на лодката, 4. дистанционно с вградена зареждаща се батерия, 4. кабел за зареждане (точно като на класическия андроид телефон - micro USB), 5. гаранция и 6. опаковка (кашон), който може да използвате за съхранение.

Ако желаете зарядно за запалката, вижте снимки как изглежда. Това зарядно за запалката зарежда по-бавно батерията, от оригиналното, по този начин щади батерия на лодката. Както за човек е по-здравословно да се храни по-бавно, така е и зареждането на батерията. Разбира се, ако искате и по бавно зарядно на лодката за 220 волта, то имаме и такова.

Boatman Actor 2021:

1.Размер:506*267*188 мм
2.Цвят: Черен
3. Капацитет единия бункер : 1 кг, задния 0,500 кг
4. Напълно водоустойчив
5. Мощност: 7.4V5Ah
6. Задвижващ двигател: 7.4V/6000 об./мин
7. Работно време: до 2,5 часа с 5000mAH батерия / до 5часа с 10 000mah батерия/ до 10 часа с 20 000mAH  
8. Максимална скорост:70m/min
9. 500 метра разстояние между дистанционното и лодката
10. Честота:2.4G
11. Ток на зареждане: 1.0A (имаме и захранване за контакт на 2 ампера с цена 17 лв)
12. Напрежение на зареждане: 9V
13. Време за зареждане: 3-5 часа с оригиналното зарядно и 6-7 часа със зарядно за запалката.
14. Време за зареждане на дистанционното: 2 часа, може да се използва 4 часа (моля не дръжте на заряд дистанционното повече от 2 часа).
Брутно тегло: 2,85 кг
Размер на кашона: 560*290*240 мм

Boatman actor с поставен 16 точков ГПС / GPS с автопилот бърза инструкция:

 

Това е единствената лодка, от тези които познаваме, която докато изпълнява команда (ходене на точка, връщане в къщи) можете ръчно да я коригирате, като натискате надясно, или наляво и лодката изпълнява командата ви, без да спира ходенето на точка. Това приемане на ръчна команда при автоматично ходене на точка предпазва от образуването на големи дъги при ходенето на точка, или заплитането във влакната на съседните рибари.

 

 

Сигурно забелязахте, че в горния десен ъгъл на сайта има падащо меню, от където може да изберете "само лодка", лодка със сонар"... и съответно виждате променената цена. В падащото меню не са включени допълнителни батерии, затова ако искате към вашата поръчка да добавите някои аксесоари, ето за ваше улеснение какво е подходящо да добавите:

1. Ако желаете зарядно за запалката, вижте снимки как изглежда. Това зарядно за запалката зарежда по-бавно батерията, от оригиналното, по този начин щади самата батерия. Както за човек е по-здравословно да се храни по-бавно, така е и зареждането на батерията.

2. Батерия като оригиналната.

3. Вместо оригиналната батерия, може да си поръчате батерия с по-голям капацитет.

4. А) Батерия на 10.8 волта захранваща екрана на сонара, т.е. за сонара са ви нужни две батерии, понеже в цената на сонара не са включени батерии.

5. Чанта, която е изработена за тази лодка. Вижте я на този линк. Вижте също друга чанта за тази лодка.

6. Презареждаема LED лампа подходяща за къмпинг и риболов може да разгледате ТУК

Инструкция за работа на лодка за захранка Boatman Actor 2021 и полезни съвети.

Упътване за Boatman Actor.

 

Как да разпънем и след това приберем шамандура / Буй / маркер посредством въдица и лодка за захранка с 2 коша Благодарим за видеото на нашия приятел Тео Вълчанов:

Най-накрая, но не на последно място е поддържането на лодката. Може да разчитате на екипа от qko.bg за сервиз на лодката. Сервизираме лодките, както в рамките на гаранцията, така и извън гаранционно. Разполагаме с различни резервни части. Имаме добре обучени специалисти за ремонт на лодката.

 

РАЛИКИ при пускане на захранката от лодка за захранка ОТДОЛУ и ОТСТРАНИ или НАЗАД:

 

 Пускане на захранката отдолуВАЖНО: предимство при Лодките за захранка с изсипване на захранката ОТДОЛУ, е че когато захранката пада в едно и също петно дори и лодката да се върти като пумпъл по часовниковата стрелка или обратно захранката пак ще падне точно където вие искате върху конкретното петно където е пуснала или ще пусне повода с кукичката.

 

ВАЖНО:  недостатък Лодки, които изхвърлят захранката настрани или назад посредством контейнери натегната спружина при всяко изхвърляне, дори и лодката да е на същата точка обаче само с градус два да е завъртяна посока чаовниковата стрелка или обратно спрямо предното изхвърляне, макар да е на абселютно същата точка по GPS кординати, то тя ще изхвърли на съвсем друго друго място захранката, както е показано на картинката. Когато има множество петна захранка хвърлени безразборно на отделни места различно от това където ви е повода с кукичката рибата може да се нахрани от някое петно и да си тръгне. Чисто математически теоретично е много по-верояно да хванете повече риба, ако захранката е на едно по-голямо цяло петно и повода с кукичката да е на върха на петното, отколкото ако имате множество безразборно разхвърляни на неизвестни за вас посоки множество малки петна и някъде там измежду тях да е кукичката с повода.

 
 

 

 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Лодка за захранка Boatman Actor 2021- Обновена

 • Код на продукт: 2021-Обновена_266
 • Наличност: 2-3 Days
 • 495,00лв


Опции


Подобни продукти

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор който преобразува тока от 12V или 24V на 220V інвертор живлення В комплект..

69,00лв

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка с цена и качество най доброто като съотношение на пазара. Цената 699лв е це..

699,00лв

Зарядно за запалка на кола за батерия на лодки за захранка 2021 (BOATMAN) или  за 2020, 2011-5 (Flytec)

Зарядно за запалка на кола за батерия на лодки за захранка 2021 (BOATMAN) или за 2020, 2011-5 (Flytec)

Зарядно за батерия на лодки 2021 (BOATMAN), също и за 2020, 2011-5 (Flytec). Зареждайте вашата 7,4 в..

16,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

  Радиоуправляема Лодка за захранка 2021 Стара версия на модела Boatman Actor. Дистанцион..

399,00лв

Сонар специализиран за лодки за захранка 2021 LUCKY FF918-VLS

Сонар специализиран за лодки за захранка 2021 LUCKY FF918-VLS

НАЛИЧЕН Е. Сонар специализиран за лодки за захранка 2021  Lucky FF918-VLS ВНИМАНИЕ ДИСТАНЦИОНН..

296,00лв 365,00лв

Лодка за захранка 2020 3 с три коша и възможност за GPS

Лодка за захранка 2020 3 с три коша и възможност за GPS

Лодка за захранка 2020 G с три коша и възможност за GPS (т.е. това е цена без GPS)= Предлагаме съ..

229,00лв 369,00лв

Лодка за захранка 2020 G с три коша и GPS + Автопилот

Лодка за захранка 2020 G с три коша и GPS + Автопилот

Лодка за захранка модел 2020 G с три коша и добавени точки за захранка + 1 точка като домашна/началн..

299,00лв 400,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Радиоуправляема Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове пре..

1045,00лв

Лодка Boatman ACTOR PLUS с Компас и Автопилот + 0% оскъпяване с TBI

Лодка Boatman ACTOR PLUS с Компас и Автопилот + 0% оскъпяване с TBI

Стартира кампания ВЪРНИ ни СТАРАТА си ЛОДКА  и ще ти приспаднем  от цената на нова лодка.  ЗА ЦЕН..

889,00лв

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

 Разклонител на запалката  за зареждане на Лодки за захранка.   Параметри:    Входящо напре..

13,99лв

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки  Предлагаме също така и специален тунинг за лодки тип Ф..

289,00лв 469,00лв

Лодка Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS

Лодка Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS

Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS с 6 точки. Както при всеки всеки добър и доказ..

429,00лв 499,00лв

Моторчета за лодка за захранка Flytec

Моторчета за лодка за захранка Flytec

Моторчета за лодка за захранка Flytec ..

49,00лв

Оригинална батерия за Boatman Actor

Оригинална батерия за Boatman Actor

Спецификации   Литиево-йонна батерия Boatman Actor   - Предлага се в няколко варианта и ..

79,00лв

Сгъваем соларен панел в чанта.

Сгъваем соларен панел в чанта.

 Соларен куфар с обща мощност 125 W е подходящ за заряд на 12v акумулатори на кемпери , лодки за зах..

799,00лв

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилов Черна Основни функции: Напред ..

289,00лв 414,00лв

BOATMAN Surfer лодка за захранка

BOATMAN Surfer лодка за захранка

BOATMAN Surfer лодка за захранка   Лодката се управлява с помощта на дистанционно управление, ..

1999,00лв

Метални перки за лодка за захранка Boatman Actor и Boatman Actor +

Метални перки за лодка за захранка Boatman Actor и Boatman Actor +

Метални перки от неръждаема стомана  за лодка за захранка Boatman Actor и Boatman Actor + Комплек..

39,00лв

Тунинг задна захранка тип кош за Boatman Actor Basic 2021

Тунинг задна захранка тип кош за Boatman Actor Basic 2021

Осигурете си перфектното оборудване за вашия риболовен опит със задната захранка Boatman Actor Basic..

59,00лв

Етикети: Радиоуправляема, Лодка за захранка, 2021, Boatman, Actor basic, Boatman Actor, баутман актьор, боутман актор боатман, Boatman Actor plus