Лодка за захранка модел 2020 G с три коша и добавени точки за захранка + 1 точка като домашна/начална точка. Общо с 4 или 40 точки в зависимост от версията Функцията GPS + Автопилот позволява задаване на определени точки, към които лодката в последствие може да се движи сама.

 Предлагаме също така и специален тунинг за лодки тип Флайтек (2020 , скоро и за 2011-5). Вече обикновенния флайтек ще можете да го превърнете абсолютно сами в лодка с ГПС и автопилот посредством тунинг GPS-автопилот пакета на qko.bg)

Ако желаете да добавим и РЕАЛНА гаранция цената е + 295лв

Параметри:
1. МОТОРИ:  с параметрите на останалите модели лодки за захранка тип Flytec 2020 и предшественика му, както при лова, така и при  риболова е добре да не се вдига много шум, а във водата това важи в пъти повече. Във водата звуковите вълни се разпространяват около пет пъти по-шумно от колкото във въздуха. Ако ходите на диви водоеми, където е по-тихо и спокойно е добре лодката да е с максимално тихи мотори. Моторите са около три пъти по-шумни за съжаление, например в сравнение с по-високия класBoatman Actor Basic (2021) . Моторите на модела 2020 G  и 2020 3 не са на практика консуматив и не се сменят също толкова често, както при предшествениците си 2020 и 2019, за разлика от тези на Actor модела например, където моторите са на практика вечни. 

2. КОРПУСЪТ:  е направен от здрав ABS материал и е със същата устойчивост на вълни както предшествениците си (2011-5) и ( 2020 модела) и др подобни. Обаче голям минус е разположението на батерията висооко горе на палубата, не ниско долу, както е при подобрените версии на Boatman Actor Basic , което при разлюляване на лодката се получва ефекта на махалото и вместо тежестта на батерията да стабилизира лодката, както се случва, когато батерията е ниско долу става точно обратното дестабилизира лодката. Не случайно двигателите на корабите ги слагат в най-ниската част на кораба, за да действат като СТАБИЛИЗИРАЩА. а не като ДЕСТАБИЛИЗИРАЩА тежест както щеше да е, ако основната тежест-двигателя се сложи на палубата например.  Лодката е двукорпусна с уплътнения, както и другите модели на флайтек.  Не бихме казали в никакъв случай, че модела има  по-добра или по-лоша водонепроницаемост в сравнение с другите модели на флайтек. Корпусът на тази лодка както на 100% всички лодки на пазара е съединен с неръждаеми винтове, което прави лодката не по-различна от другите модели за влизане на вода в корпуса в сравнение с моделите като Boatman Actor, на който не случайно поемаме 2г гаранция на корпуса, защото е един от най-сигурните на пазара. Добрата новина е, че модела 2020G с трите коша е също толкова лесна за ремонт и тунинг, колкото и истинските водонепроницаеми лодки  със залепени корпуси.

3. БАТЕРИЯТА на лодката е външна, което е удобно за нейната размяна с друга.  ГОЛЯМ МИНУС обаче Е, ЧЕ ЛОДКАТА 2020 G, че РАБОТИ САМО С ЕДНА БАТЕРИЯ. КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО САМОИЗКЛЮЧВАНЕ НА ЛОДКАТА  дори в средата на езерото В ПО-ТОПЛО ВРЕМЕ поради претоварване на единичната батерия и включване на защитата от BMS платката, която има и функция тип бушон именно за такава защита от претоварване на батерията. Добре е да имате в предвид това. При модела на Boatman Aсtor Basic например също лодката в базовия си вариант освен с 6, 4, 2 работи и с една батерия, но там вече, когато е само една батерията е литиево полимерна с по-висок стартов ток и усилена БМС защита, а не стандартна единична литиево йонна батерия, както при модела с 3-те коша тип Flytec 2020 G. Естествено и модела Flytec 2020 G можем да го преработим при необходимост и желание да работи с повече от една батерия и да се предотврати такова самоизключване. Лодката може да работи с батерия от 5000, 6000, 10 000, 12 000 mAh отвора е достатъчно голям да се побере и 12 000 mAh батерия. Можем и да инсталираме и 48 000mAh.

4. Витла: с три лопатни перки въртящи в различни посоки. Обаче както е в стила на по-ниския клас лодки перките са набучени директнно на оста на мотора вместо да се захванат с винт, както е при лодките за захранка от високия клас подобни на Boatman Actor.

5. Отпред на лодката има отвор за конденз или ако влезе вода в корпуса, което е възможно при двукорпусните лодки за захранване.

6. На лодката има монтирана обикновена дръжка като на предишните модели флайтек.

7. Както на модела 2020 и модела 2020 G има вместо 2 само един както на по-стария флайтек, но напълно достатъчен фар и диоди светещи отзад на лодката. Boatman Aсtor за сравнение също има такива диоди обаче ги ползва освен за светене и за индикиране и посоката на завиване(като мигачи), както и за индикиране коя захранка се е отворила и най-вече помагащото присветване при нощен риболов - дали е успяла да се отвори захранката, което при 2020 3G липсва.

8. Има монтиран стандартен аналогов волтметър за ниво на батерията. Естествено при желание можем да монтираме и цифров волтмер за по-точно показване нивото на батерията.

9. ВИТЛА: с три лопатни перки въртящи в различни посоки. Обаче както е в стила на по-ниския клас лодки перките са натиснати директнно на остта на мотора вместо да се захванат с винт, както е при лодките за захранка от високия клас подобни на Boatman Actor.

10. Протекторите защитаващи моторчетата са направени с по-широки междуребрия което от една страна помага за по-голям приток на вода, а от друга увеличава риска от влизане на водорасли и други неща към витлата на моторите и така от една страна се увеличава скоростта а от друга се увеличава и риска от навлизане на разни частици от водата. По този начин е леко намалено, но не и отстранено дразнещото шляпане на витлата и правенето на мехурчета.

11. Кошове за захранка 3бр носещи общо до максимално 2кг отварящи се по отделно.

12. Дистанционно: За разлика от другите модели има LCD дисплей показващ  посока на движение, компас, точките на запаметяване, ниво на батерия, кой кош се отваря, разстояние между точка и лодката и информация за състоянието на светлините. Както и при модела 2020 така и модела 2020 3G има механичен автопилот. По същественото е че има ГПС и спътников автопилот с 4 точки на запаметяване. Обхвата на дистанционното е 500м., както и при другите модели на флайтек, ако сервизния техник е достатъчно кадърен ще може да ви монтира сонар без преплитане на честотите, това предлагаме и ние при ваше желание. С новото дистанционно с GPS и автопилот ще можете да запаметите до 4 отделни точки (петна) на захранка. Едната от 4-те точки ще е начална, до която лодката при загуба на обхват ще може да се връща сама, ако загуби обхват или батерията намалее, но не и ако BMS платката на батерията реши, че батерията се натоварва и не реши да спре захранването макар и заряда да е 100%. Автопилота не може да предотврати самоизключване в средата на езерото, поради включила се защита на БМС платката и лодката се самоизключи, защото работи само с една батерия, което е доста рисковано при по-топло време и по-сериозно натоварване на батерията. Затова препоръчваме или модификация на модела да работи с поне 2 батерии едновременно свързани, а не по отделно.

ЛОДКИТЕ, КОИТО предлагаме са с или без гаранция. Това е и причината да сме се постарали да сме максимално обективни както за минусите, така и за плюсовете на продукта. Гаранцията е един доста, доста сериозен скрит разход за търговеца и е вид застраховка за клиента относно качеството на продукта. Предлагаме освен гаранционен и следгаранционен сервиз, както и всички възможни части за всички видове лодки, които предлагаме. Няма да ви кажем в момента нямам и ще трябва да поръчвам, което ще ви коства месеци чакане на части и лодката няма да се наложи да седи с месеци в сервиз. Предлагаме смислен тунинг на всички лодки, които предлагаме, монтиране на GPS и сонари и др.

Има още един модел лодка със същия корпус, но друга електроника: Кукамодела 2020 3 без GPS, използва дистанционно за една ръка за разлика от 2020 G модела с GPS и автопилот за работа с 2 ръце.  D18B   Предлагаме и модел с вградена 24 000mAh батерия

 

Комплекта включва :

 1. Лодка
 2. Дистанционно
 3. Зарядно 220в
 4. Кашон
 5. Инструкция на Български език

  ПРИ ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ  на всеки модел лодка включително и на този  може да бъде монтиран и сонар:  http://www.qko.bg/Chasti-aksesoari

Горещо ви препоръчваме да видите следната отлична лодка boatman actor

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Лодка за захранка 2020 G с три коша и GPS + Автопилот

 • Код на продукт: 2020-3G
 • Наличност: В наличност
 • 400,00лв
 • 259,00лв


Подобни продукти

Зарядно за запалка на кола за батерия на лодки за захранка 2021 (BOATMAN) или  за 2020, 2011-5 (Flytec)

Зарядно за запалка на кола за батерия на лодки за захранка 2021 (BOATMAN) или за 2020, 2011-5 (Flytec)

Зарядно за батерия на лодки 2021 (BOATMAN), също и за 2020, 2011-5 (Flytec). Зареждайте вашата 7,4 в..

16,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor 2021- Обновена

Лодка за захранка Boatman Actor 2021- Обновена

Какво получавате купувайки Boatman Actor 2021 модела   1. Възможно най-добрите аквадинами..

495,00лв

Лодка за захранка 2020 3 с три коша и възможност за GPS

Лодка за захранка 2020 3 с три коша и възможност за GPS

Лодка за захранка 2020 G с три коша и възможност за GPS (т.е. това е цена без GPS). Предлагаме съ..

229,00лв 369,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове прецизен 16 точков GPS и Автопилот

Радиоуправляема Лодка за захранка Boatman Actor Basic с вграден един от най-високите класове пре..

1045,00лв

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

Разклонител за зарядни за лодка за захранка на запалката на автомобил

 Разклонител на запалката  за зареждане на Лодки за захранка.   Параметри:    Входящо напре..

13,99лв

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки

Лодка Flytec 2020 с добавен GPS с 4 точки  Предлагаме също така и специален тунинг за лодки тип Ф..

289,00лв 469,00лв

Лодка Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS

Лодка Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS

Реплика на Boatman Actor с добавен автопилот + GPS с 6 точки. Както при всеки всеки добър и доказ..

389,00лв 499,00лв

Моторчета за лодка за захранка Flytec

Моторчета за лодка за захранка Flytec

Моторчета за лодка за захранка Flytec ..

49,00лв

Сгъваем соларен панел в чанта.

Сгъваем соларен панел в чанта.

 Соларен куфар с обща мощност 125 W е подходящ за заряд на 12v акумулатори на кемпери , лодки за зах..

399,00лв 799,00лв

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилов Черна Основни функции: Напред ..

289,00лв 414,00лв

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20/D19 с GPS с 99 точки Представяме ви новия модел лодка за захранка на утвърд..

299,00лв 400,00лв

Етикети: Лодка за захранка, 2020 G, 2020G, три коша, GPS, Flytec, Радиоуправляема, D18B