Камера в реално време работеща с интернет

Камера в реално време с fullHD резолюция може да бъде скрита в предмет по Ваше желание.
Има вграден слот за micro SD карта, на която можете да записвате при регистриране на движение или непрекъснато. Можете да я включите в режим на цикличен запис, при който при запълване на паметта да се изтриват файлове, които са най-старите. Това е продукт, предназначен за скрито видео-наблюдение със резолюция от Max Video Resolution:   4096/2160Px1920/1080Px1280x720P  ULTRA HD 4K. Камерата прави добри видео клипове със звук, а успоредно и снимки. Мини шпионската камера за преписване в реално време има 2 режима на работа P2P (връзка от телефона към камерата) или през WiFi (връзка към wi fi рутер или бисквитка, или hot spot на телефон) можете да я свържете. При P2P не е нужен интернет и може директно да се свърже камерата към телефон или таблет, но в радиус максимум до 15 метра. При свързването на камерата през Wifi рутер с интернет, вече ще може от всяка точка на земята, където има интернет да наблюдавате видеото. Мини камерата е едно идеално решение за наблюдение на персонал в търговски центрове, преписване на изпит, в магазин, щандове, институции или др. Шпионската камера в реално време е с вграден микрофон, който може да записва звук в радиус от 5 метра. Захранването може да бъде по кабел или от батерията в комплекта, която ви даваме.

Ако я харесвате, а тя е много за харесване, защото е отлична, ако дойдете на място, то ще ви я инсталираме безплатно и ще видите как се вижда през интернет. Ако не може да дойдете на място ще ви изпратим клипове как да си я настроите. Но преди да купите камерата си подгответе:

1. Андроид телефона или iPhone, или таблет по нов модел (не по стар от 6г.).  На това устройство ще гледате и записвате вкъщи камерата, затова добре би било да вземете устройство с по-голям екран. Гледащия човек стои свързан вкъщи на домашния си рутер, за да му е бърз интернета.

2. Андроид (да не е айфон) телефон по възможност с по-малък екран, защото ще подава интернет на камерата и трябва да стои в човека, който е с камерата (това устройство не може да се ползва за други цели, например говорене по телефон през блутут, защото интернета трябва да е бърз).

3. Вземете си SIM карта с поне гигабайт данни, сложете я в андроида, който ще подава интернет.

Пратичен съвет: носете си повече смартфони, защото понякога камерата не иска да тръгне да работи с даден телефон.

Два варианта на окачване на камерата:

Първи вариант: да си подберете тъмна (черна) риза с черни копчета, на която едното копче е махнато, защото там ще стои устройството. Най-подходящо е най-горното, а под него копче.

Втори вариант: да ви стои на китката на ръката, закрепена от верижката на часовника.

Необходими са ви поне 2 дни преди ползване, за да успеете да си подготвите, блуза, да свикнете как работи, да се съгласувате с партньора си.

Комплекта включва:

  1. Камера с вградена антена
  2. Захранващ кабел тип микро USB, т.е. може да се зарежда и от зарядно на телефон
  3. Батерия
  4. Инструкции за инсталиране на български или английски.

Евентуално наем струва 110 лв. Ако сте от София може да дойдете на място, за да я вземете и ще ви я инсталираме безплатно. За извън София наема е по-сложен, но пращаме клипове как да си я инсталирате.

Спецификация:

Видео резолюция:   4096/2160Px1920/1080Px1280x720P  ULTRA HD 4K

Камера - 12 мегапиксела CMOS.

Формат - H.264.

Frames - 30FPS.

Ъгъл на наблюдени - 140 градуса.

Обхват на сензора за движение - 6м.

Запис на звук - до 5 кв.м.

Работна температура - 10 до +70°C.

Слот за мемори карта - до 32Gigabyte.

Операционна система - Андроид, IOS

Съвместими Wifi стандарти -IEEE 802.11b/g/n

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Камера ОТЛИЧНА в реално време работеща с интернет 4к.

  • Производител: qko-bg
  • Код на продукт: Internet spy camera
  • Наличност: В наличност
  • 259,99лв


Подобни продукти

Камера за текст предаваща в реално време Безжична изпит

Камера за текст предаваща в реално време Безжична изпит

Камера в копче за преписване в реално време.  Безжична камера за текст предаваща в реално време. Кам..

449,90лв

Камера в реално време очила с WI FI

Камера в реално време очила с WI FI

Не е налична Камера в реално времее очила с WI FI Горещо ви препоръчваме следната камера з..

229,00лв

Етикети: камера, преписване, невидима, spy, шпионска, скрита камера, в реално време, live, live streaming, предаваща на живо, camera