Камера в реално време работеща с интернет

Камера в реално време с fullHD резолюция може да бъде скрита в предмет по Ваше желание.
Има вграден слот за micro SD карта, на която можете да записвате при регистриране на движение или непрекъснато. Можете да я включите в режим на цикличен запис, при който при запълване на паметта да се изтриват файлове, които са най-старите. Това е продукт, предназначен за скрито видео-наблюдение със резолюция от Max Video Resolution:   4096/2160Px1920/1080Px1280x720P  ULTRA HD 4K. Камерата прави добри видео клипове със звук, а успоредно и снимки. Мини шпионската камера за преписване в реално време има 2 режима на работа P2P (връзка от телефона към камерата) или през WiFi (връзка към wi fi рутер или бисквитка, или hot spot на телефон) можете да я свържете. При P2P не е нужен интернет и може директно да се свърже камерата към телефон или таблет, но в радиус максимум до 15 метра. При свързването на камерата през Wifi рутер с интернет, вече ще може от всяка точка на земята, където има интернет да наблюдавате видеото. Мини камерата е едно идеално решение за наблюдение на персонал в търговски центрове, преписване на изпит, в магазин, щандове, институции или др. Шпионската камера в реално време е с вграден микрофон, който може да записва звук в радиус от 5 метра. Захранването може да бъде по кабел или от батерията в комплекта, която ви даваме.

Ако я харесвате, а тя е много за харесване, защото е отлична, ако дойдете на място, то ще ви я инсталираме безплатно да работи с ваша техника и ще видите как се вижда през интернет. Ако не може да дойдете на място ще ви изпратим клипове как да си я настроите. Но преди да купите камерата си подгответе:

1. Андроид телефона или iPhone, или таблет по нов модел (не по стар от 6г.).  На това устройство ще гледате и записвате вкъщи камерата, затова добре би било да вземете устройство с по-голям екран. Гледащия човек стои свързан вкъщи на домашния си рутер, за да му е бърз интернета.

2. Андроид (да не е айфон) телефон по възможност с по-малък екран, защото ще подава интернет на камерата и трябва да стои в човека, който е с камерата (това устройство не може да се ползва за други цели, например говорене по телефон през блутут, защото интернета трябва да е бърз).

3. Вземете си SIM карта с поне гигабайт данни, сложете я в андроида, който ще подава интернет.

Пратичен съвет: носете си повече смартфони, защото понякога камерата не иска да тръгне да работи с даден телефон.

Два варианта на окачване на камерата:

Първи вариант: да си подберете тъмна (черна) риза с черни копчета, на която едното копче е махнато, защото там ще стои устройството. Най-подходящо е най-горното, а под него копче.

Втори вариант: да ви стои на китката на ръката, закрепена от верижката на часовника.

Необходими са ви поне 2 дни преди ползване, за да успеете да си подготвите, блуза, да свикнете как работи, да се съгласувате с партньора си.

Комплекта включва:

  1. Камера с вградена антена
  2. Захранващ кабел тип микро USB, т.е. може да се зарежда и от зарядно на телефон
  3. Батерия
  4. Инструкции за инсталиране на български или английски.

Евентуално наем струва 110 лв. Ако сте от София може да дойдете на място, за да я вземете и ще ви я инсталираме безплатно. За извън София наема е по-сложен, но пращаме клипове как да си я инсталирате.

Имайте предвид, че някои партиди на камерите са с пластмасова кутийка, а други са само платка с черна термошлауха, като камерата на снимката с лаптопа. Както и да ви пратим камерата, ще има нужда да поставите малко памук върху нея, за да избегнете изгаряне на кожата, особено през лятото.

Спецификация:

Видео резолюция:   4096/2160Px1920/1080Px1280x720P  ULTRA HD 4K

Камера - 12 мегапиксела CMOS.

Формат - H.264.

Frames - 30FPS.

Ъгъл на наблюдени - 140 градуса.

Обхват на сензора за движение - 6м.

Запис на звук - до 5 кв.м.

Работна температура - 10 до +70°C.

Слот за мемори карта - до 32Gigabyte.

Операционна система - Андроид, IOS

Съвместими Wifi стандарти -IEEE 802.11b/g/n

преписване, изпит, камера, камера в копче, камера за изпит, скрита камера, реално време, шпионска камера, подслушване, технологични помагала за преписване, творчески стратегии при изпити, сигурност при оценяване, стратегии за успешни изпити, тайни записи, технологични хитрини за преписване, интелигентни устройства за изпит, технологични трикове за преписване, тайни устройства за оценяване, изпитни помагала, технологични съвети за успешни изпити, тайни технологии за тестване, технологични усъвършенствания, тайни методи за тестване, скрити помощници при изпити, изпитни иновации, технологични хитрости, интелигентни записи при изпит, тайни устройства за оценяване в реално време, тайни устройства за тестване в реално време, изпитни стратегии, технологични уловки, интелигентни решения за успешни тестове, изпитни уроци, тайни поддръжки, технологични умения за преписване, творчески изобретения, тайни техники за преписване в реално време.

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Камера ОТЛИЧНА в реално време работеща с интернет 4к.

  • Производител: qko-bg
  • Код на продукт: Internet spy camera
  • Наличност: В наличност
  • 259,99лв


Подобни продукти

Камера за текст предаваща в реално време Безжична изпит

Камера за текст предаваща в реално време Безжична изпит

Камера в копче за преписване в реално време.  Безжична камера за текст предаваща в реално време. Кам..

449,90лв

Камера в реално време очила с WI FI

Камера в реално време очила с WI FI

Камера в реално времее очила с WI FI. Горещо ви препоръчваме следната камера за гледане на те..

229,00лв

Етикети: камера, преписване, невидима, spy, шпионска, скрита камера, в реално време, live, live streaming, предаваща на живо, camera