MP3 кибритена кутия без кабели с дистанционно. Продукта е незаглушим и може да работи и при включени заглушители за GSM.

Характеристики:

 • Батерията на MP3 предавателя издържа без проблем 3-4часа ( Предлагаме и опция с модифицирана батерия която издържа между 6 и 10ч в режим на диктовка - цена +60 лв)
 • Дистанционното не е необходимо да е допряно до трансмитера, за да работи, обхвата му не е необходим да е голям, защото трябва да е някъде по тялото (джоба най-подходящо). Колкото по-ярко му свети крушката, толкова по-голям е обхвата му (естествено това се постига само с нова CR2032/CR2025 батерия и добре почистени от окиси контактни пластини). Дистанционното може да го отворите с цепсел за контакта, като отвъртите капачето на около 15 градуса, след почистване на клемите то може да светне по-ярко и да има по-голям обхват.
 • 100% без никакви кабели (или ако сте магнитна слушалка, то ще е необходима огърлица.
 • НЕЗАГЛУШИМО от ЗАГЛУШИТЕЛИ ЗА GSM
 • Можете да правите запис на звук директно на micro sd картата
 • Имате оция за превъртане напред назад.
 • Смяна на песен (тема)
 • Play и pause бутон.

При ваше желание можете и да си закупите допълнително:  Micro SD card с качени примерни файлове във формат готови да работят със СТЕЛТ MP3 player и микрослушалка. ( Ако желаете картата да е тествана на 100%, че е съвместима и че работи с устройството преди да я изпратим то тя няма как да е опакована, защото ще извадим картата от опаковката и ще направим първия пробен запис). Ако ползвате ваша микро СД карта уверете се, че файловете са във формат .mp3 или .wav (поставени във основната директория на картата без папки и подпапки) и проверете дали картата ви е поне клас 6. Важно е да знаете че и повечето нискобюджетни карти от клас 4 няма да посрещнат изискванията на устройството и няма да работят.

Ако случайно желаете да увеличите като допълнение силата на звука на записаната от вас MP3  можете да използвате много  програми като например:  Sound Normalizer      (tutorial как работи?) Мже и от вашия мобилен телефон да диктувате и да си направите mp3 запис с тази програма.

Ако нямате време да четете текста  за да го превърнете във звуков MP3 файл, можете просто  да ползвате програма balabolka  тази програма е правена с цел да помага на хора с увредено зрение, тя е в състояние да чете текста и всичко написано и натиснато от клавиатурата например има много приложения. За да постигнете максимално реален звук различен от копютъризирания глас по подразбиране можете да сменяте различни имена на "говорещи" както и да регулирате интервалите, скороста между буквите и думите.

Списък с подобни на bulabolka програми можете да намерите и тук. В резултат ще имате текст изговорен, но по-бързо, отколкото може да пишете, затова ще ви трябва звукообработваща програма, с която да поставите паузи, или да забавите скоростта на четене, или да увеличите звука за по-добра чуваемост. Ето предложения за звукообработващи програми: cool edit pro, adobe audition,q base,nuendo. Като първите 2 са най-лесни за работа за аматьори, а вторите две са за професионална звукообработка.

Според наше лично мнение най-лесно е да се запишат файловете не от устройството, а от компютър.  Сега ще ви покажем, че не е никак трудно да се запишат MP3 ваши лични записи от вашия компютър.

  За целта ви трябва :

 1. Работещ микрофон на вашето PC.
 2. Google  за да си изтеглите някоя програма като тази: https://free-pc-audio-recorder.en.softonic.com/ или ( От този линк дирекно може да се изтегли)
 1. Ако ползвате магнитни микрослушалки и записа не е станал достатъчно силен, ще се наложи да го увеличите софтуерно. Тогава можете да ползвате този сайт - избирате http://www.mp3louder.com/    от падащото меню, избирате 50 decibels: https://vimeo.com/281835433. А ако правите записа от самия mp3 player, тогава след като включите mp3 player-а натиснете за 5 секунди бутона REC, диода или ще мига в секунда веднъж, или ще свети постоянно, отново натиснете но за кратко бутона REC. Диода ще почне да свети бързо - по 3 пъти в секунда, това значи че прави запис. Когато решите да прекратите записа натиснете за кратко отново бутона REC. Диода почва да свети постоянно или да мига бавно. Записа е готов. За втори запис натискате за кратко бутона REC. Устата Ви трябва да е на не по-близко от 10 см разстояние от дупчицата, където е микрофона.

Комплекта включва:

 • 1бр. MP3 кутия
 • 1бр. Компактно мини дистанционно
 •  Батерия SONY CR2025 (поставена в дистанционното).
 •  USB кабел за зареждане
 • Пълна гаранция от qko.bg в реален сервиз
 •  Опция за след гаранционен сервиз и удължаване на гаранцията.
 •  Ползвате преференциални цени за доставка от Еконт.

СЪВМЕСТИМОСТ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ МИКРОСЛУШАЛКИ:

Най-малки разбира се са металните (магнитни) микрослушалки, който падат директно на тъпанчето, за разлика от пластмасовите с батерия 337, които не падат на тъпанчето, а просто влизат дълбоко и навътре в ушния канал

 

Ако поръчате това устройство -

1.mp3 player кибритена кутия без кабели с дистанционно в комплект с

2. най-малката пластмасова микрослушалка M-mini 6,9мм, тогава получавате отстъпка и цената пада на 159 лв. за двете устройства.

3. Ако желаете имаме и 32 Гига Байтова SD карта PHILIPS за 19,90 лв.

Ако желаете да ползвате МП3 стелт BOX с металните (магнитни) микрослушалки, то изберете от падащото меню до цената "MP3 Box + магнитни слушалки".

В таблицата ще разгледаме всички пластмасови модели микрослушалки според техния размер..

Класация според размера

Слушалка

Размер

1

M-mini micro

6.2 мм.

2

M-mini pro

6.4 мм.

3

М- mini и M-mini Design

6.9 мм. (1, 2)

4

М3 оригинал

7.9 мм.

5

М6 Стандартен модел

8.3 мм.

.

Mp3 първи запис

Това е първия запис за този mp3 player. След като включите плейъра първия запис се прави като натискате за

3-5 секунди бутона REC, след това отново го натискате за кратко. Синия диод трябва да почне да мига 3 пъти в секунда. Ако не почне да мига 3 пъти в секунда записа не е започнал и тогава отново натискате бутона REC за 3-5 секунди и после натискате за кратко бутона REC. Щом почне да мига 3 пъти в секунда, значи правите запис. Прекратявате записа като натиснете за кратко бутона REC и плейъра спира да мига бързо. Говорите на около 10-15 сантиметра от микрофона, ако сте по близко п-тата и б-тата бият по микрофона. Микрофона е малката дупчица до другите 2 дупчици за поставяне на каишка. Няма надпис за микрофон. 

Ако плейра мига на 3 секуди веднъж, значи че или няма поставена SD карта, или поставената SD карта няма записи, или плейра не може да разчете записа в SD картата.

Плейра чете само mp3 и Wav (Дабъл, Ей, Ви) формат файлове

Ако плеъра мига един път в секунда значи просвирва запис, а ако вие не чувате това което той просвирва, значи че или е много далеч плейъра от слушалката, или е завъртян по неподходящ начин, или е намален звука, или магнитната слушалка не е залепнала на тъпанчето, или има технически проблем.

След като приключите със записите, трябва да извадите SD картата и да я поставите с преходник на лаптоп или настолен компютър и да cut-нете (отрежете) записите от подпапката и да ги поставите в главната директория. За да ви се редуват последователно темите при прослушване, може да ги преименувате на:

01 Tema 1.mp3

02 Tema 1.mp3

...

Ако mp3-ките останат в подпапката jlrec, то може и да не се просвирват при прослушване.

Край на първи запис.

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

MP3 НЕЗАГЛУШИМА кибритена кутия с дистанционно трансмитер за слушалки

 • Код на продукт: Без слушалка
 • Наличност: В наличност
 • 119,00лв


Опции


Подобни продукти

MP3 НЕЗАГЛУШИМА кибритена кутия с дистанционно трансмитер за слушалки

MP3 НЕЗАГЛУШИМА кибритена кутия с дистанционно трансмитер за слушалки

  MP3 кибритена кутия без кабели с дистанционно. Продукта е незаглушим и може да работи и при вкл..

119,00лв

Етикети: Mp3, предавател, трансмитер, MP3 BOX