Специално подбрани най-добрите модели  магнитни микрослушалки 10бр.  MEGA PACK.

Комплекта съдържа:

 1. Всеки комплект съдържа 10бр от най-добрите модели магнитни микро слушалки на пазара.
 2. В комплекта е включен и специален гумен магнитен стик за вадене. Стика е гумиран за да не надрасква покритието на слушалките при вадене.
 3. Всичко е фабрично запечатано (трябва да разскъсате опаковката преди да ги ползвате), за да няма и най-малката възможност от пренасяне на гъбички или бактерии.

Ние от екипа на qko.bg решихме да съберем в един пакет всички най-добри и доказани през годините модели магнитни слушалки и приспособления за вадене, като направим най-добрия на пазара комплект магнитни микрослушалки за Вас: MEGA PACK

Разпечатване на магнитни микрослушалки MEGA PACK from Dimitar Borisov on Vimeo.

КАКВО ВКЛЮЧВА:

 • 2бр. сребристи магнитни микрослушалки топченца
 • 2бр. златисти магнитни микрослушалки топченца
 • 2бр. Loud sond магнитни микрослушалки.
 • 2бр. SUPER MINI магнитни микрослушалки.
 • 2бр. стандартни магнитни микрослушалки
 • 2бр. SUPER MINI micro магнитни микрослушалки
 • 1бр Гумен магнитен стик за вадене
 • (имайте предвид, че може да не получите точно същия брой и цвят, както е горното описание)

Кликнете тук за инструкция за поставяне на магнитна микрослушалка. Инструкция от qko.bg за слагане на магнитна микрослушалка в ухото.

Всеки човек е уникален и има индивидулни по форма и размер ушна мида, ушни канали и тъпанче ,подобно на пръстовия отпечатък. При по специфични ушни канали, или тъпанче, не всеки вид магнитна слушалка би се напаснала добре до тъпанчето. В MEGA PACK пакета са включени само немски висококачествени мини магнитни слушалки с различна форма и размер, като така е постигната максимално добрата комбинация от  материал  и по-високо качество на звука. Магнитния стик също така, неслучайно е ГУМЕН. При по-продължителна употреба, магнитните микрослушалки започват да се олюпват, и създават опасност част покритието при олюпване от слушалката да остане в ухото Ви, което не е особено благоприятно и може да е предпоставка за алергия след време. При гумения магнитнитен стик, тази опасност я няма, защото покритието на стика е гумено и слушалките могат да се ползват доста по-дълго, без да се белят и повреждат. 

  MEGA PACK пакета:

ПЛЮСОВЕ: 

 • По-добър звук. ЗАЩО?  Защото ще можете да подберете перфектния вид слушалка прилягаща ви най-прецизно на тъпанчето, с която ще чувате максимално добре. Освен това слушалките не са от китайска разпадаща се сплав, както масовите на пазара, а са изработени от немска с най-високо качество и подобрени параметри на звука-около 15-20% по-добър звук.
 • Магнитната микрослушалка по-трудно би паднала от ухото Ви или би се разместила (ако магнитната слушалка се размести в ухото, звука може да спре или да изчезне напълно). ЗАЩО?  Защото ще можете да изберете модел, при който това би било по-трудно.
 • По-продължителна употреба на микро слушалките. ЗАЩО? Защото както споменахме, гумения магнитен стик, не наранява микрослушалките при вадене.
 • По-малка вероятност от евентуални алергични реакции. Защо? Защото вероятноста покритието на магнитната слушалка да се олюпи и да остане в ухото Ви е много по-малка.  В комплекта има както златисти, така и сребристи слушалки с различно покритие което би свело евентуални дразнения до минимум, особено при хора с развита непоносимост към определени метали.
 • МНОГО, МНОГО по-лесно вадене на магнитната микрослушалка от ухото. Практически няма вероятност магнита да остане в ухото и да не можете да си го извадите, за разлика от стандарните комплекти магнитни слушалки.Там има чести такива случаи. ЗАЩО ?  Защото при стандартните комплекти които съдържат само две магнитни микрослушалки и магнит за вадене с по-голям диаметър, обикновено магнита за вадене е твърде голям за да влезе по-дълбоко навътре и да извади мини слушалката. Както с пръстовия отпечатък, така и ушните канали са различно дълги, тесни, широки и извити, което допуска случаи, макар и не много често, магнитната микрослушалка да не може да се извади със стандартните масови комплекти магнитни слушалки състоящи се от две слушалки и един по-голям магнит. При MEGA PACK състоящ се от 10бр. различни магнитни слушалки, дори и в извънредна ситуация при която микрослушалката не може да се извади с магнитния стик от ухото, може да се направи последователно нареждане на 9-те малки магнитни слушалки. По този начин в единия край на стика ще се получи гъвкаво и много тънко издължение което може да влезе още по-навътре в ухото също както клечка за уши, но много, много по-гъвкава и да захване слушалката, колкото и дълбоко да е в ушия канал. Това беше и една от причините да създадем този комплект за Вас. Така практически няма никаква вероятност магнита да заседне на тъпанчето Ви. Все пак екипа на яко.бг не носи отговорност за евентуални вреди вследствие на употребата им и ползването е изцяло на ваша отговорност.

МИНУСИ:

 • Както при всички видове магнитни слушалки минусите са едни и същи: При всеки вид магнитна слуашлка има опсност магнита да се размести от тъпанчето и така звука да спре или да се намали за разлика от пластмасовите микрослушалки където този проблем е решен.
 • Все пак, поставянето на твърда метална частица, макар и толкова малка и лека на тъпанчето, което е с дебелина приблизително колкото на вестник, може би не е най-добрия подарък, с който можете да зарадвате вашето тъпанче и вероятно не е от най-полезните неща. В интерес на истината няма почти никакви оплаквания след употребата на магнитни микрослушалки, освен моментен лек шум в ушите за час- два до ден- два. Най-фаталното което ни е известно е от човек който е ползвал около 4 години този тип слушалка и то само в едното тъпанче. След интензивна употреба 4 години, човека има наблюдения, че в ухото с което е ползвал слушалката, усеща заглъхване от време на време и най-вероятно това се дължи на употребата на магнитните микрослушалки. Такива проблеми например с пластмасовите микрослушалки не се наблюдават. Но в крайна сметка и при антибиотиците има странични ефекти, които са доказани и хората ги пият, а в нашия случай това е само хипотеза, която смятаме за редно да споделим.
 • Ако ползвате не подходящи предаватели, самоделни най-вече, или например такива с дебели медни кабели и допълнителни външни батерии, могат в определен момент след продължителна употреба да започнат магнитните слушалки да ви парят на тъпанчето (в определена степен, това зависи от материала от който е направена микрослушалката). Можем да направим и аналогия с чаша греяна ракия или гореща вода (греяната ракия ще ви стопли, но няма да ви изгори гърлото)

Как се използва магнитна микрослушалка?

 1. Слагате предавателя около врата си, и пускате музика например (или може да звъннете на някой).
 2. Накланяте си главата на около 90 градуса в страни, и пускате някой от малките магнитчета, които всъщност са микро слушалката в ухото си (само един магнит в ухо).
 3.  Ако не сте чули "Пук" при падането на магнитчето в ухото, значи магнита не е паднал на тъпанчето и няма да чувате добре, или даже изобщо. Ако магнита не е паднал, разклатете енергично глава в необходимата посока, така че магнита да падне на тъпанчето (тази процедура понякога отнема повечко време, понякога става веднага).
 4. Ако нямате специалното приспособление за вадене на магнитни слушалки, наречено гумен магнитен стик, в крайни ситуации, ще трябва да закрепите по-големия магнит за нещо метално като магнитен стик или ако нямате, ползвате отверка, пинсета, металната стърчаща част на щепсел за зарядно и т.н. Доближавате големия магнит, залепен за металната стърчаща част на щепсел за зарядно например, към слушалката в ухото ви и издърпвате.

          Ако ползвате комплекта този продукт - MEGA PACK няма опасност да ходите на УНГ и да ви вадят слушалка от ухото.

Как се изважда магнитна микрослушалка от ухото с помоща на qko.bg  Mega Pak слушалките:

 

Можем да обобщим:

Най-малки разбира се са металните (магнитни) микрослушалки, който падат директно на тъпанчето, за разлика от пластмасовите с батерия 337, които не падат на тъпанчето, а просто влизат дълбоко и навътре в ушния канал .

Подреждане на пластмасовите микро слушалки според размера:

Класация според размера

Слушалка

Размер

1

M-mini micro

6.2 мм.

2

M-mini pro

6.4 мм.

3

М- mini и M-mini Design

6.9 мм. (1, 2)

4

М3 оригинал

7.9 мм.

5

М6 Стандартен модел

8.3 мм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В този линк можете да разберете и как да поставите магнитната микрослушалка в ухото.

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Магнитни микрослушалки 10бр. MEGA PACK + гумен магнитен стик за вадене

 • Код на продукт: MEGA PACK магнитни микрослушалки_150
 • Наличност: В наличност
 • 38,68лв


Опции


Подобни продукти

Микрослушалка М6 стандартен модел

Микрослушалка М6 стандартен модел

 Може би се досещате от името, че стандартния модел слушалка е най-познат на пазара. Това е стар мод..

83,99лв

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + незаглушим предавател стандартен жичен 3,5мм

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + незаглушим предавател стандартен жичен 3,5мм

НЕЗАГЛУШИМА Невидима 100% микрослушалка в ухото с жичен 3,5мм предавател работещ с 2бр 9v батерии. ..

46,98лв 58,98лв

Магнитна слушалка 2мм без никакви кабели по тялото най-неуловимия модел на пазара

Магнитна слушалка 2мм без никакви кабели по тялото най-неуловимия модел на пазара

Това е на практика най-неуловимия bluetooth предавател магнитна микрослушалка без никакви кабели по ..

179,98лв

Магнитна микро слушалка бюджетен модел NdFeB

Магнитна микро слушалка бюджетен модел NdFeB

Магнитни микро слушалки бюджетен модел NdFeB 100% невидими в ушния канал, тъй като падат директно..

21,98лв

Етикети: MEGA PACK, магнитни, слушалки, гумен, магнитен, стик, за вадене, микрослушалка, слушалка, микро слушалка, микрослушалки, магнитна