Универсален Bluetooth трансмитер огърлица за всички видове микрослушалки.

Не е налична. Ще бъде налична ноември 2023. Вижте подходящ заместител

Тази блутут огърлица работи без никакви кабели и е съвместима с всички видове телефони и (GSM часовници:  модел 1, модел 2, модел 3) подържащи блутут функция. Ако ползвате смарт часовниците няма да имате нужда от GSM. Bluetooth огърлицата се свързва се посредством криптирана bluetooth връзка с телефона. Работи с 3 ватов филтриран аудио усилвател,позволяващ безпроблемна работа на трансмитера с всички видове пластмасови мини слушалки: M1, M3, M4, M-mini, M mini Micro, M mini PRO , M mini DESIGN и както и с всички видове  магнити микро слушалки.  

В сравнение със стандартната огърлица с блутут която има дебелина на кабела 3,2мм, имаме и нов модел с 0,2мм кабел.

Комплекта съдържа:

 1. Универсална Bluetooth огърлица.  (Имаме и модифициран вариант bluetooth огърлица с живот на батерията до 10часа реално време на разговор).

 2. USB кабел за зареждане.
 3. Пълна гаранция в реален сервиз на qko.bg
 4. Пълно следгаранционно обслужване на този продукт.
 5. Отстъпка от куриерската услуга.

Като допълнително бекъп устройство препоръчваме електронния пищов  qkobg text часовника със специален стелт режим, паник бутон и 8гб памет. С който можете да четете текста в часовника само под 30градуса което прави текста практически невидим за останалите. Часовника има и паник бутон който при нужда може блокира всички функции,  изведнъж от електронен пищов може да се преврне в обикновен часовник с блокирани всички други функции до втора команда.

 

 

Характеристики:

 • Вграден много чувствителен и прецизен микрофон за двупосочна комуникация;
 • Изключително тънък и фин кабел, който спокойно може да бъде увит около пластмасовия блутут модул и да бъде скрит на разстояние до 50см от всяка пластмасова микрослушалка без да има нужда да се слага около врата като огърлица. 
 • Бутони за увеличаване и намаляване на звука;
 • Бутон Mute, който спира звука към слушалката в случай на нужда при извънредни ситуации;
 • Бутон SOS- за подаване на SOS сигнал към диктуващия ( да диктува по-бавно напр.)
 • Бутон за вдигане, затваряне, набиране на последно набран номер, изключване и включване.
 • НОВО модификация с MP3 функция вече безплатно .
 • Вградена акумулаторна батерия, която издържа до 3 часа в режим на работа, ако ползвате магнитни слушалки и около 4 часа, ако използвате пластмасова микрослушалка. Има разлика, защото, ако използвате магнити звукът трябва да е увеличен до последно и това увеличава консумацията на батерията.
 • !!!NB!!! Устройството може да бъде модифицирано при нас ако желаете с по-мощна батерия, която издъжа до много повече т.е. до от 6 - 20 часа. Модификацията се препоръчва за изпити по- дълги от 3 часа. Цената на модификацията е 60 лв, като може да бъде направена допълнително.
 • !!!NB!!! Устройството може да бъде модифицирано при нас ако желаете с кабелите тънки колкото косъм цена: 60лв. Много е удобно за лятото, когато сте с ефирни дрешки. Тогава ще заприлича на това устройство.

 

Инструкции:

 

Упътване за работа на универсалната блутут огърлица

 • Направете блутута на телефона си видим за около 2мин от меню Настройки (след като вече сте добавили устройството във вашия телефон вече двете устройства се познават и връзката между тях е криптирана, което значи че трето bluetooth устройство не може да се свърже или да прихване от вашия bluetooth сигнал, нито да засече блутута.).
 • Натиснете голямото копче (Бутон 1 от снимката) без да го пускате за около  10-20 секунди . Тогава трябва да започне да свети първо синя светлина и след около 5-10секунди започва да започва да мига бързо- синьо, червено, синьо, червено...Когато започне да мига бързо синьо, червено тогава блутута на устройството става видим и може да бъде намерен от вашия телефон.
 • Влезте в блутут менюто на телефона си и дайте сканиране за ново блутут устройство (при някой смартфони при включване блутута телефона ще започне сам да сканира, като например iphone ) Телефона ви след няколко секунди вече трябва да е открил устройство с име Т-Loop, натиснете Connect/Свързване. Ако имате по-стар модел телефон, е възможно да пита за парола- въведете четири нули. Ако телефонът Ви е Smart, няма да имате нужда от парола.
 • След като вече сте свързали устройството T-Loop към вашия телефон вече ще можете да набирате последно набран номер директно от блутута като натиснете бързо 2 пъти бутон 1.
 • От големия бутон 1 можете да затваряте при еднократно натискане или да вдигате. Когато натиснете същото копче бързо два пъти, набирате последно набран номер. При задържане на бутон 1 за около 2-3 секунди блутута се включва и светлинния индикатор светва синьо. Ако желаете да изключите блутута задържате същия бутон пак за около 2- 3 секунди, светва червена светлина и блутута е изключен.
 • Бутонут SOS (бутон 2)  се използва, когато искате да подадете сигнал към диктуващия. След като натиснете бутона се чува слабо “пиу”.
 • Бутона Mute може да използвате, когато не искате да чувате диктуващия или при извънредни ситуации когато не желаете да се излъчва индуктивен сигнал към микрослушалката, а в същото време разговора да продължава;

СЪВЕТИ:

 • Задължително тествайте устройството преди употреба. Настройте звука от бутоните за намаляване и увеличаване.
 • Тествайте и батерията все пак колко време издържа, както на телефона ви, така и на блутут трансмитера особенно ако не сте ги ползвали дълго време, за да няма неприятни изненади. Ориентировъчно издържа между 2 и 5 часа. Но много зависи колко е усулен звука, дали слушате музика, или говор, батериите никога не са с еднакви възможности.
 • Как се тества батерията на трансмитера най-лесно?  Свързвате блутута към телефона и пускате някоя песен на repeat или ако имате повече песни си пуснете някоя плей листа... Няма нужда да слагате микрослушалка, докато тествате батерията на трансмитера, просто след като сте пуснали музиката засечете колко време издържа bluetooth трансмитера без да прекъсвате връзката към телефона (както може би се досещате когато пуснете песен през блутута ако нямате микрослушалка в ухото няма да чувате съответната музика от песента, защото звука се възпроизвежда от трансмитера във формата на електромагнитни вълни.). Ако при увеличен до края звук трансмитера издържи 2 часа на песен това значи, че на разговор ще издържи 3часа, това е така, защото електромагнитното поле на музиката е по-интензивно и изтощава повече енергия от батерията. При разговора има момент на паузи докато диктуващия говори и няма странични шумове който трябва да бъдат също възпройзвеждани, което намалява консумацията с около 1/3. В случай, че ви е необходима няколко пъти по-мощна батерия от фабричната ние правим специална модификация  при батерията на трансмитера, с която е в състояние да работи до няколко пъти повече време нон стоп.

   Как да вържем  блутут Предавателя с телефона можем да видим тук: https://www.wikihow.com/wikiHowTo?search=Set-up-Bluetooth&submit=

Зарежда се за около половин час, а ако напълно празна за максимум 2 часа. Когато се зарежда свети червено, а когато е заредена свети синьо/зелено.

  Забележка:  Предавателите за микрослушалки могат да бъдат и без кабели, дори и без мобилен телефон. Например Bluetooth предаватели, без нужда от GSM -независими предаватели, предаватели за микрослушалка с MP3 , и най-обикновенните предаватели за слушалки без Bluetooth.

ВНИМАНИЕ: ПРИ ПОКУПКА НА КОМПЛЕКТ МИКРОСЛУШАЛКА С ТРАНСМИТЕР / предавател за нея  ПОЛЗВАТЕ атрактивна ОТСТЪПКА.

Подреждане на микрослушалките съвместими с предавателя блутут огърлица в телесен цвят според размера им:

Класация според размера

Слушалка

Размер

1

M-mini micro

6.2 мм.

2

M-mini pro

6.4 мм.

3

М- mini и M-mini Design

6.9 мм. (1, 2)

4

М3 оригинал

7.9 мм.

5

М6 Стандартен модел

8.3 мм.

Най-малки разбира се са металните (магнитни) микрослушалки, които падат директно на тъпанчето, за разлика от пластмасовите с батерия 337, които не падат на тъпанчето, а просто влизат дълбоко и навътре в ушния канал .

В случай че искате да не се издават шум от натискане на бутон, когато започвате телефонен разговор, или когато подавате сигнал, на диктуващия, тогава може да направим огърлицата с бутон, който действа след като приближите специален химикал към огърлицата, както е на снимката:

Ето и на кпипа се вижда как действа:

https://youtu.be/oIKwc5Au2TY

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Универсална Bluetooth огърлица съвместима с всички видове микро слушалки

 • Код на продукт: Bluethoot огърлица _90
 • Наличност: В наличност
 • 137,00лв


Опции


Подобни продукти

Пълен комплект Bluetooth универсална огърлица с усилвател и микро слушалка m mini 6.9mm

Пълен комплект Bluetooth универсална огърлица с усилвател и микро слушалка m mini 6.9mm

Трансмитер Bluetooth огърлица с гаранция и микрослушалка М-мини 6.9 мм Не е налична. Ще бъде нали..

179,00лв

Пълен комплект Модифицирана Bluetooth универсална огърлица с усилвател и микро слушалка M Mini 6.9 mm

Пълен комплект Модифицирана Bluetooth универсална огърлица с усилвател и микро слушалка M Mini 6.9 mm

Пълен комплект Модифицирана Bluetooth универсална огърлица с усилвател и микро слушалка M Mini 6.9 м..

193,86лв

Bluetooth огърлица Motorola и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth огърлица Motorola и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth огърлица Motorola и микро слушалка m mini 6.9mm  Този вид огърлица е без усилвател и по..

119,99лв

Bluetooth диадема и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth диадема и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth диадема и микро слушалка  цената е за комплект с микрослушалка m mini 6.9mm но пред..

219,00лв

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm пълен комплект. Упътване на оригинален ..

184,00лв

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка M mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка M mini 6.9mm

Стария модел Bluetooth предавател за микрослушалка тип:  аналогов часовник без усилвател в комплект ..

164,00лв

Bluetooth СТЕЛТ - STELT модел предавател с микрослушалка М МИНИ

Bluetooth СТЕЛТ - STELT модел предавател с микрослушалка М МИНИ

Стелт Bluethoot  модел с лепенка на рамото комплект с микрослушалка М-мини 6.9 мм в диаметър Пред..

189,00лв

Bluetooth Химикалка DESIGN и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth Химикалка DESIGN и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth Химикалка DESIGN и микро слушалка m mini 6.9mm ..

169,00лв

СТЕЛТ блутут трансмитер с лепенка на рамото

СТЕЛТ блутут трансмитер с лепенка на рамото

 Стелт Bluethoot  модел с лепенка на рамото един от  най-добрите модели на пазара. Чисто нов с една ..

108,00лв

Блутут химикал с усилвател за преписване.

Блутут химикал с усилвател за преписване.

Блутут химикал с усилвател за преписване. На най-добра цена и с една година гаранция от qko.bg. С..

159,99лв

Предавател работещ с 2бр 9V батерии тип Камикадзе в комплект с 2бр. магнитни слушалки

Предавател работещ с 2бр 9V батерии тип Камикадзе в комплект с 2бр. магнитни слушалки

Икономичен модел тип Камикадзе + 2бр. магнитни микрослушалки + 1бр. магнит за вадене. Комплекта в..

38,00лв

Bluetooth Mini BOX - с размер на кибритена кутия без никакви кабели

Bluetooth Mini BOX - с размер на кибритена кутия без никакви кабели

Bluetooth  Mini BOX  с размер на кибритена кутия без никакви кабели. Не се произвежда веч..

159,79лв

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + незаглушим предавател стандартен жичен 3,5мм

Невидим комплект магнитни микрослушалки 12бр + незаглушим предавател стандартен жичен 3,5мм

НЕЗАГЛУШИМА Невидима 100% микрослушалка в ухото с жичен 3,5мм предавател работещ с 2бр 9v батерии. ..

46,98лв 58,98лв

Часовник за преписване с вградена камера и GSM

Часовник за преписване с вградена камера и GSM

Изчерпан е, не очакваме ново зареждане Часовник за преписване с вградена камера и GSM. Може да ..

29,98лв 69,89лв

Безжична огърлица с bluetooth и 12бр. магнитни микрослушалки MEGA PACK

Безжична огърлица с bluetooth и 12бр. магнитни микрослушалки MEGA PACK

Безжична bluetooth огърлица с 12бр. магнитни микрослушалки MEGA PACK Комплект Незаглушим универса..

196,98лв 206,98лв

Магнитни микрослушалки работещи с предавател захранван с батерии ААА/AAA.

Магнитни микрослушалки работещи с предавател захранван с батерии ААА/AAA.

Подобрен класически модел предавател с работещ с магнитна МИКРОСЛУШАЛКА . Изберете от падащото ме..

98,79лв

Bluetooth огърлица с външен микрофон и микрослушалки

Bluetooth огърлица с външен микрофон и микрослушалки

  Огърлица за микрослушалка с подобрен микрофон снабден с Noise Cancelling  функция и специален външ..

197,00лв 205,67лв

qko bg stelt PRO

qko bg stelt PRO

Магнитна микро  слушалка без кабели около врата. Без огърлица, без дебели кабели. Микрослушалка за п..

189,98лв

Етикети: блутут, трансмитер, огърлица, Bluetooth