НОВО  Бонус нова функция за часовника за преписване:  произволно показване и избиране на номер на страница от текста по ваш избор.

Най-добрия часовник за преписване на пазара.
Модела предлага
 1. Цели 8гб памет (часовника можете да го използвате и за подвижна флаш памет дори)  
 2. ПАНИК бутон (позволява напълно блокиране на часовника, текста се скрива и се показва само часа, всички копчета са блокирали, ако например някой ви вземе часовника няма да може да види нищо друго освен колко е часа, камо ли текста след това и ще ви го върне.)
 3. Стелт режим (това е режим с който текста се чете само под определен ъгъл - 30 градуса. По този начин дори някой да ви види, че гледате към часовника ще види на часовника само черен екран) .
 4. Специален якобг конвертор качен на паметта на часовника за конвертиране (на Word файл .doc в обикновен текстови файл .txt), който ще ви спести часове труд.
 5. Здрав корпус с анатомичен дизайн.
 6. Пълна ГАРАНЦИЯ
 7. Възможност за специална модификация за работа с микрослушалка.
 

Часовник за преписване на текст с невидим СТЕЛТ РЕЖИМ и паник бутон

Разлика между оригинален и менте часовник за преписване

 

ПРОМОЦИЯ- НА ЦЕНАТА НА 4гб получавате цели 8гб памет на часовника + безплатен конвертор (на Word файл в обикновен текстови файл), който ще ви спести часове труд.

Представяме Ви специално разработен часовник с режим "Стелт" +  гаранция

При желание на клиента по поръчка може да се направи допълнителна модификация на часовника, за да работи и с микрослушалка в режим на незаглушим MP3 запис.  По този начин часовника ще бъде съвместим с всички видове пластмасови микрослушалки -  M1, M3, M4, M-mini, M mini Micro, M mini PRO , M mini DESIGN

за момента не правим модификация на часовника за магнитни микрослушалки, които падат на тъпанчето.

Часовник за преписване на текст и възможност за работа с микрослушалка в режим на MP3

Защо е по-добре да избера часовник пред друг вид устройство?

Часовникът е:

- незаглушим;

- нямате нужда от телефон;

- има стелт режим - написаното на дисплея се вижда само под определен ъгъл;

- разполага с паник бутон;

- може да качите текстови файлове, а също и файлове с формули и графики като снимки;

- може да се използва като истински часовник;

Характеристики:

- паник бутон - при натискане на паник бутона на дисплея се показва само циферблат на нормален часовник и всички копчета са блокирани. След рестарт на устройството паник режимът е изключен;

- специална акумулаторна батерия, която издържа до 60 часа;

- 8 или 4 GB вътрешна памет. Тази памет е достатъчна да качите темите от конспектите за цялата сесия. Часовникът чете без проблем текстови файлове от типа на Word, PDF, Notepad  и т.н. след като ги конвертирате на .txt файловете със специална програма, която получавате като подарък от нас. Часовникът има и български език, за да чете файлове на кирилица;

- Стелт режим: чрез него текстът на дисплея се вижда под определен ъгъл. Т.е. само вие може да го виждате. Ако някой минава около вас той вижда само черен дисплей;

- MP3 и MP4 player- часовникът може да се ползва и за слушане на музика и разглеждане на снимки или графики и формули. Файловете трябва да са в JPEG, BMP. Видео файловете трябва да бъдат конвертирани в AMV формат;

- режим за ръчна или автоматична смяна на текста. Ръчно текстът се сменя лесно чрез натискане само на един бутон. Автоматично текстът може да се сменя следващ екран от текста на файла на всеки от 5 до 120 секунди;

- календар;

- различни видове циферблат, когато използвате часовника за показване на часа;

- меню на: БЪЛГАРСКИ, английски, турски, гръцки, румънски, чешки, унгарски, полски, руски, френски, немски, италиански, португалски, испански, фламандски, шведски, датски, иврит, арабски, китайски, корейски, японски, тайландски, индонезийски.;

Какво включва комплекта?:

 • 1 брой часовник
 • 1 брой USB кабел
 • Специална програма за конвертиране на текст qko.bg (на паметта на часовника)
 • Гаранционна карта

!!!!  Гаранционната карта  гарантира – пълна гаранция. Поемаме и поръчки за спешен ремонт. Ремонтът се извършва в наш реален сервиз !!!!

Външен вид на устройството:

 - тегло – 47 гр;

- по-малък размер – 2.7 см X 4 см X 0.7 см

- олекотен пластмасов корпус със силиконова каишка;

- подходящ за мъже и жени - минимален обхват на каишката за китка – 14.5 см, максимален за китка – 21 см.

- Аудио жак: 3.5 мм стере, служи за зареждане и връзка с компютър като флаш устройство

- OLED антирефлексен екран, с намалена подсветка и размери: 2.5 см/2.4 см

- цветове: черен, бял, син, оранжев, розов

Ако желаете да четете файлове на кирилица, то файловете ви трябва да са кодирани в Notepad или на Unicode, или на UTF8, не и на ANSI.
Като подарък от нас получавате и специална програма  qkobg за конвертиране на WORD (.doc) в текстови файлове (.txt), която ще ви спести часове време и труд за конвертиране.
След като файловете са качени, може да ги подредите по удобен за вас начин, например тема 1, тема 2 и т.н.
Съветваме ви да настроите часовника на режим автоматично сменяне на текст. Страниците се сменят в интервал от 5 до 120 сек. 
Естествено часовника има и опция ръчно сменяне на текста, при който само с натискане на едно копче може да смените страничката. 
Винаги е добре да изпробвате часовника и да потренирате малко преди изпита.

Кликнете тук за упътване за работа с часовник за преписване. Ако имате старата версия на Word, то тогава ето и същия файл, но в стария формат  - doc, а не .docx

Често задавани въпроси:

Как се вкарва информация в часовника за преписване?

     - Часовника се свързва към компютър посредством USB допълнителен кабел, който е включен в комплекта. След това компютъра го разпознава като флаш памет, на която може да се качват файлове. Все едно сте включили флашка на вашия компютър.

За колко време може да пристигне ?.

   - По принцип доставката може да стане на следващия ден. Възможни са и експресни доставки за същия ден.

Ако желаете можете да разгледате и по-стария модел часовник за преписване на текст като кликнете тук.

 

Часовника подържа следните езици: 

1. Czech, 2. Greek, 3. English, 4. Danish, 5. German, 6. Spanish, 7. French, 8. Italian, 9. Hungary, 10. Dutch, 11. Norway, 12. Polish, 13. The European Portuguese, 14. Brazilian Portuguese, 15. Russian, 16. Slovak, 17. Finland, 18. Sweden, 19. Turkey, 20. Simplified Chinese, 21. Traditional Chinese, 22. Japanese, 23. Hebrew, 24. Arabic, 25. Romanian, 26. Indonesian, 27. Bulgarian

 

Въпроси и отговори :)

Много е тъмен/светъл/или не СТЕЛТ текста за преписване как се оправя?

 - Ето как:

1. Трябва включите часовника.

2. Влизате в менюто NOTE (електронна книга)  с бутона "M"

3. Натискате веднъж за кратко бутона за включване/изключване - " ||<  " 

4. Трябва да ви се появи новото меню Настройки на възпроизвеждане и да изберете някоя от опциите.

 

Къде мога да си регулирам яркостта на текста? Има ли такава опция изобщо?

- Има да. Докато сте в менюто с темите, натискате веднъж бутона за включване и изключване и си се появява ново меню. От него избирате Theme. Третата тема е СТЕЛТ темата - сив текст труден за виждане отстрани, а другите са с по-силна осветеност (т.е. по лесно се виждат отстрани). Внимание! От тук може да изтриете темите (въпросите), ако вече сте ги качили! 

 

Като кача файлове часовника не ги разчита? Показва някакви йероглифи, вместо български текст. Каква може да е причината?

 • Трябва след като копирате текста от Word и го paste-нете в Notepad, когато Save-ате текстовия файл от Notepad в долната част на екрана да промените полето Encoding (Кодиране) от ANSI на Unicode.

 

Когато включа часовника се появява часовник и нищо друго, всички бутони са не активни не мога да излезна от това меню бихте ли ме насочили как да го направя?

 

 • За да излезнете от паник режима (за да се махне часа и да функционират копчетата) задръжте бутона "М" 8 секунди натиснат. След това ако натиснете бутона "М" се връщате в текста,  а ако сте натиснете бутона за включване/изключване - " ||<  " се връщате в основното меню.

Когато натискам бутона за включване, той хлътва навътре, какво да направя?

 • Трябва внимателно да се натискат бутончетата, не твърде силно, така че да хлътне навътре целия бутон. Ако все пак това стане, то трябва да се свържете с нас и по куриер да изпратите часовника за ремонт.

  АКО ТЕКСТА ВИ е сниман с печатни букви, вместо да го преписвате целия в word или notepad,  можете да го превърнете във файл с програма, която да го направи автоматично като тази  sodapdf.com/ocr-pdf/ или някое от тези предложения на гугъл за Optical Character Recognition Software. Abby fine reader също може да ви помогне, но ако текста е печатен, ако е ракописен най-вероятно няма да го разпознае.

Ние използвахме  www.sodapdf.com, за да превърнем автоматично, без да го преписваме ръчнo текста от тази снимка и го превърнахме в електронен формат на ноутпад.

 

  Часовниците за преписване не четат PDF формат. 

    Единствения вариант е да конвертирате PDF файловете във Word формат след което да ги конвертирате отново във notepad (формата който чете часовника) Можете да изтеглите конвертора, който конвертира файлове за секунди от Word формат във notepad (формата който чете часовника)

 

ВАЖНО !!!   За да не повредите часовника насила и да може да го ползвате с удоволствие години наред:

 1. Никога не натискаите опцията в настройки " Delete ebook"  или на български "изтрии Е книга"
 2. И при часовника важи общото компютърно правило, че всичко което е включено във USB-то,  трябва първо да се изключи софтуерно (от иконата "Safely remove hardware and eject media") и тогава хардуерно (от кабела). Трябва първо да затворите всички прозорци (приложения), които използват паметта на часовника. Най-простия вариант за безопасно изключване, е да натиснете бутона М (Меню) и часовника се изключва софтуерно от компютъра и се показват 4-те икони. Щом видите 4-те икони на часовника то може да дръпнете кабела, свързващ компютъра и часовника.

 

Направихме и кратко видео описание как се качват текстови файлове в часовника за преписване и сме показали как се конвертират файловете от word към notepad.  Клиповете по-долу са идентични правени от двама различни колеги. 

Клипа на колегата....

 

Часовник за преписване упътване за качване на текстов документ от компютър - YouTube

Video will open in a new window

 

VS

Клипа на колежката:

 

Часовник за преписване упътване за качване на текстов документ от компютър - YouTube

Video will open in a new window

 

 

Как да регулирам времето за автоматично превъртане/сменяне на текста?

 1. Трябва включите часовника.
 2. Влизате в менюто NOTE (електронна книга)  с бутона "M"
 3. Натискате веднъж бързо бутона за включване/изключване " ||<  "
 4. Избирате Playsettings  / Настройки на възпроизвеждане и от тук се задават секундите, на които да се превърта следващ екран.

В случай, че лекциите Ви са разпечатани, и ги нямате в електронен формат. За да може да се поставят на часовника, трябва да се сканират. Можем да Ви съдействаме като сканираме листата на лекциите. Сканираните снимки се конвертират в чист текст със специализиран софтуер на компютър. Ако лекциите са в ръкописен вариант, то при конвертирането може и да има повече неточно разпознати думи, което предполага и повече корекции от Ваша страна. Ако са напечатани от пишеща машина или принтирани от текстообработваща програма (Например Word) то при конвертирането думите ще бъдат разпознати много точно и ще се налага да се правят на компютър много малко корекции по текста. Обадете ни се, за да уточним всички детайли. Имайте предвид, че са необходими поне ден, два за целия процес, а ако тези 2 дни са събота и неделя е по-добре, защото процеса отнема време. Ориентировъчна цена от 1 до 10 страници е 50 лв. От 30 до 100 страници е 90 лв. Като за Вас остава задължението в края да проверите дали има нужда от някакви корекции по текста. Ако се съдържат диаграми, графики, снимки то те трябва да бъдат поставени в отделен файл и могат да се гледат на часовника като снимки.

 

 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Часовник за преписване на текст и невидим СТЕЛТ РЕЖИМ и паник бутон + вградена памет 8gb

 • Код на продукт: Часовник за преписване на текст_186
 • Наличност: В наличност
 • 98,00лв


Опции


Подобни продукти

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка m mini 6.9mm пълен комплект. Упътване на оригинален ..

184,00лв

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка M mini 6.9mm

Bluetooth аналогов часовник и микро слушалка M mini 6.9mm

Стария модел Bluetooth предавател за микрослушалка тип:  аналогов часовник без усилвател в комплект ..

164,00лв

СМАРТ GSM Часовник с bluetooth и камера

СМАРТ GSM Часовник с bluetooth и камера

GSM и BLUETOOTH Смарт часовник -телефон с Тъч Скрийн, BLUETOOTH, SIM КАРТА, Цифрова Камера и още мно..

46,35лв 69,99лв

Блутут хендсфри смарт часовник. Bluetooth smart watch handsfree.

Блутут хендсфри смарт часовник. Bluetooth smart watch handsfree.

Блутут хендсфри смарт часовник. Bluetooth smart watch handsfree. Много подходящ часовник за турис..

19,00лв 38,99лв

Смарт часовник QKMPO

Смарт часовник QKMPO

Основните функции: 1. Набиране / Calling - може от часовник да се набира телефонен номер с цифри,..

96,65лв 149,00лв

Qkobg Super smart watch 5mp camera MMS WI FI Супер часовник за преписване

Qkobg Super smart watch 5mp camera MMS WI FI Супер часовник за преписване

Супер часовник за преписване  Super smart watch 3mp camera MMS WI FI  Това не е просто нов SmartW..

179,98лв 229,00лв

Bluetooth часовник съвместим с магнитна и пластмасови слушалки.

Bluetooth часовник съвместим с магнитна и пластмасови слушалки.

Bluetooth аналогов часовник с усилвател. Съвместим с магнитни и пластмасови микрослушалки. Часовн..

219,97лв

калкулатор за преписване

калкулатор за преписване

Научен калкулатор с екран за инкогнито преписване на текст и паник бутон. Ако на изпита е разреше..

168,90лв

Смарт часовник Smart watch I9

Смарт часовник Smart watch I9

Smart часовникът I9 е модерно устройство, комбиниращо функциите на часовник, фитнес трекер и смартфо..

156,00лв

Етикети: Часовник, преписване, текст, word, notepad