Лодка за захранка,стръв и разпъване на въдици радиоуправляема с дистанционно. С възможност за монтаж на СОНАР, и  ГПС / GPS с добавен Автопилот.

Горещо ви препоръчваме да видите следната отлична лодка boatman actor

Ако желаете да добавим и гаранция цената е + 40лв 

лодка за захранване и разпъване на въдици

Поради по-масовото ползване на лодки за захранка от други рибари във водоемите, рибата се захранва навътре в езерото/язовира и след това повечето и по-голяма риба е на местата недостъпни за въдици. Рибата е вече избягала навътре и начина да продължим да ловим повече е като разпънем въдицата до средата на водоема за да хванем вече от примамените и захранени риби от други лодки за захранка. 

 

 Най-НОВИЯ МОДЕЛ НА ЛОДКАТА МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК.

Много благодарим за клипа в реални полеви условия предоставен от доволни опитни рибари на язовир Генерал Киселово от гр. Вълчи Дол

Ето и списък на язовирите в България:

 Ако искате да не се връщате повече вкъщи без риба, ползвайте лодка за захранка.

  ЩУР ТЕСТ на невероятна устойчивост на морски ВЪЛНИ привечер на централния плаж на град Обзор клипът е направен на 09-08-2019г,  можете да видите лодката  на видеото по-долу. Внимание лодката в клипа е с множество подобрения направени от нашия екип. Има подобрения в електрониката, перките са подменени да се движат в различни посоки, а не в една както е стандартния модел без подобрения от нас. Има монтирана специална балансираща противотежест на точно определено място и с тоно определен грамаж и състав. Има монтиран специален цифров дисплей за максимална точност при отчитане текущото ниво на включената батерия в лодката. Също така лодката в клипа е със демонтирани протектори около витлата.

 

 

С големи благодарности на опитния рибар от гр. Въли дол  :

Първи тест на големи вълни на лодката, която се справя доста по-добре от по-малките лодки със силните вълни.

 

ТЕСТ НА лодката за захранка в голяма река с бързо течаща вода, за целта избрахме именно Река Янтра на моста на Нов град при доста силно течение лодката се справя, макар и на косъм. Все пак това е лодка за захранка предназначена главно за язовири. Ние качихме клипа защото желаем да знаете максимално детайлно за възможностите на лодката. Благодарим на нашите приятели рибари за предоставения клип с тест на тези малко по-екстремни полеви условия.,

Лодката може да завива на място без да мърда от позицията си на цели 360градуса, което я прави лодката с най-маневреното дистанционно на пазара. Много подходящо за безпроблемно управление в много тесни места с множество водорасли. Ако има водорасли обаче е задължително да ползвате протекторите на перките без да ги сваляте.  В този клип ви показваме как лодката издържа 100% на най-силните вълни в нормално езеро.  По-добър тест от теста в Черно море няма :)   КЛИПА ГОВОРИ САМ ЗА СЕБЕ СИ, колко е устойчива на силни вълни и колко е маневрена лодката с направените от нас множество подобрения. (Подобренията обаче са свързани с много време и труд от наша страна и се заплащат допълнително)

 

Професионален модел за риболов.

 

Особеностти

1. Корпуса на лодката е направен от висококачествен ABS , по-стабилен и твърд, който може да издържи на по-суровите метерологични условия на вятъра и по-силни вълни, отличен дизайн, изработка и качество.
2. Двойни мотори, за много по-голямо натоварване. Два отделни резервоара за стръв, които могат да бъдат контролирани по отделно.
3. Дистанционно управление от 200 до 500 метра без смущения, сигналът е по-стабилен в ясна среда.
4. Голяма стойност, нисък шум, висока производителност и достъпна цена
5. Водоустойчив дисплей за захранване на батерията, точен, внимателен индикатор
6. Усъвършенстван дизайн на лодката за по-висока скорост, устойчивост на вятър и вълни
7. Предно LED осветление, удобна нощна версия, ефективно привлича риба
8. Висококачествена литиева батерия, поставена в средата на тялото на лодката за по-голяма стабилност, може да се зарежда и по-бързо, ако имате адаптер с по-голям ампераж.
9. Предпазителя на перките е поставен с голяма прецизност за успешно предотвратяване оплитане на перки по витлата.

 

Цената на лодката включва гаранция.

Ако желаете допълнителни подобрения предлагани от екипа на яко бг цената се променя.

Кратко обяснение за  Цена с допълнителни екстри като:

    + или - 40лв екстра с или без  ГАРАНЦИЯ (лодката която ще получите с гаранция е сглобена в БГ и ще има: гаранционна карта, гаранционни стикери и гаранционни пломби )

   + 40лв 1. Подобрени мотори, 2. Тройни перки (а не двойни) и 3.Подобрения на електрониката на лодката С тази екстра лодката става по-бърза и по-тиха.

  +39лв - 1.Добавяне на цифров дисплей и 2.Балансираща тежест. Дисплея позволява много по-прецизно отчитане на батерията в сравнение със стандартния аналогов дисплей с 4 лампички, които само горе-долу ви ориентират за нивото на батерията и преди да пуснете лодката няма как да сте сигурни за точното ниво на батерията. Добавена специална балансираща тежест, с която лодката няма да се обърне при големи вълни и вятър, тествано в Черно море на 60см лодката не се обръща. С тази модификация накратко лодката става по-устойчива на вълни и вятър, върви в по-права линия.

+30лв това е екстра, с която ще ви подготвим лодка с по-голям обхват, т.е.  до 700м (в идеални условия)

СЕГА ЗА ЕКСТРИТЕ които предлагаме като подобрения по-подробно. ЧЕТИВО Само за любознателните:  

- Лодката сглобена в България е СЪЩИЯ МОДЕЛ ЛОДКА като китайската лодка със същите части освен батерията (и нашата батерия е китайска но дава малко по-малко дефекти от оригиналната).  Разликата е, че е сглобена от хората, които ще се потят и ще платят резервните части от джоба си  при  евентуални ремонти свързани с гаранцията на лодката Сглобена в БГ.  САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТАЗИ ЛОДКА  предлагаме и опция за  пълна гаранция, което съответно и оскъпява в цената.
     Лодката която е обявена  без гаранция това е НОВА ЗАПЕЧАТАНА и тествана (естествено не на полеви условия) лодка сглобена изцяло в Китай от китайци на ниски заплати на поточна линия, които до вчера може да са продавали краставици на пазара, а днес сглобяват лодки на на конвейер, като шефовете им не поемат никаква гаранция  към клиента  или прекупвача. Този вид лодки ги продаваме без гаранционни стикери и гаранционни пломби. При покупка на  такава лодка сглобена в КИТАЙ, която продаваме без всякаква гаранция не ползвате и отстъпката, която ви дава гаранционната карта  -60% за резервни части. Лодка без гаранционни стикери и гаранционни пломби, каквато е лодката сглобена от китай няма как да и се поеме гаранция, защото няма да знаем дали не е подменена някоя част от клиента и дали няма някакво друго вмешателство от негова страна.
 
(цена -40лв  без гаранция можем да дадем специално за почитателите на "добрите сделки" понеже някои от потребителите сравняват главно  цени, без да се интересуват, че гаранцията е вид застраховка на продукта, която ни струва понякога скъпо и пре-скъпо, тъй като това е техника, която ходи на полеви условия и се натоварва не малко.

Получавате и РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ  + невероятни преференции след гаранцията в цените на резервни части.


-УНИКАЛНО ПОДОБРЕНИЕ, което предлагаме е и : Подобрения по електрониката на моторите + подменени перки с не 2, а 3 по-големи витла с размер изчислен, за да загребват повече вода и да се движат в противоположни посоки, избутвайки водата в центъра на лодката, а не в ляво на лодката (лодката по този начин се движи в по-права линия и се вдига мощността на лодката  ). + Монтирана специална балансираща тежест с маса изчислена точно според възможностите на моторите, да не ги затруднява, но и в същото време да са изцяло потопени във водата, за да са по-безшумни, по-бързи и да не шляпат по водата, така че да плашат рибата. Тежестта позволява модела да преодолява вълни в Черно море до 60см тествано и документирано на видео в сайта ни.  Можем да ви монтираме и цифров дисплей показващ нивото на батерията много по-прецизно от китайския вариант. Можем да вдигнем и обхвата на лодката двойно, правим и други подобрения според желанието на клиента.

Предлагаме и чанта за лодката, която можете да разгледате като кликнете тук.  Вижте също друга чанта подходяща за тази лодка.

Най-накрая, но не на последно място е поддържането на лодката. Може да разчитате на екипа от qko.bg за сервиз на лодката. Сервизираме лодките, както в рамките на гаранцията, така и извън гаранционно. Разполагаме с различни резервни части. Имаме добре обучени специалисти за ремонт на лодката.

Горещо ви препоръчваме да видите следната отлична лодка boatman actor

ОФИЦИАЛНА КАРТА НА ВОДОЕМИТЕ и ЯЗОВИРИТЕ В БЪЛГАРИЯ можете да видите като кликнете тук.

Ето и как изглежда лодката с монтиран сонар Lucky FF 918CWL:  

Лодка за захранка и стръв, рибарска лодка, лодка с дистанционно, за риболов,  разпъване на въдицата, RC, шаранджийска лодка, радио управляема лодка за захранка.  
Катамаран, Тримаран, захранка, лодка риболов, стръв, радио управляема, RC, ипхоне, iphone, лодка за разпъване, лодка за захранка, лодка за стръв, RC лодка, Рибарска лодка, за въдици, въдица, шаран, щука, риболов, такъми, въдица, въдици, плувки, червей, КРъСТОН, ГАМАКАЦУ, макари, макара, Daiwa, Shimano, Mitchell, Shakespeare, Ron Thompson, Abu Garcia, Okuma , Spro, D.A.M,  ДАМ, Мичел, радио управляема, с дистанционно, най-добрата, принадлежности, аксесоари за риболов.шаран,шаранджийски,амур,клен,клян,костур,лодка за захранка,захранка,фидер,болонезе,болонеза,мач,мачов,рибар,риба,бяла риба, сонар, корабче за риболов, корабче за захранка, лодка санчо панса, рибарска лодка санчо панса, тримаран, катамаран, язовир Жребчево, язовир,

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Лодка за захранка Професионален модел.

  • Код на продукт: Pro fishing boat
  • Наличност: В наличност
  • 390,00лв
  • 199,00лв


Подобни продукти

Лодка с дистанционно за захранка, риболов.

Лодка с дистанционно за захранка, риболов.

Рибарска ЛОДКА за захранка с ДИСТАНЦИОННО без сонар.  АКО ЖЕЛАЕТЕ и 1г ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ към цената се ..

159,98лв 179,89лв

Лодка с дистанционно и Сонар за захранка, риболов.

Лодка с дистанционно и Сонар за захранка, риболов.

Радио управляема Лодка за захранка със сонар, пренася равномерно и прецизно захранката и стръвта. Им..

698,98лв

Лодка за захранка и стръв RC рибарска радио управляема

Лодка за захранка и стръв RC рибарска радио управляема

НОВА  Радио управляема Лодка за стръв захранка и риболов. Ако желаете да е с гаранция 1г цената е 26..

179,99лв

Лодка за захранка Професионален модел.

Лодка за захранка Професионален модел.

Лодка за захранка,стръв и разпъване на въдици радиоуправляема с дистанционно. С възможност за монтаж..

199,00лв 390,00лв

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор за Ток За Автомобил/Кола от 12V на 220V power inverter

Трансформатор който преобразува тока от 12V или 24V на 220V інвертор живлення В комплект..

69,00лв

Безжичен сонар за риболов Lucky 100% влагоустойчив

Безжичен сонар за риболов Lucky 100% влагоустойчив

Този безжичен сонар е подходящ както за професионалисти, така и за любители рибари, обхват на безжич..

229,00лв

Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL  Безжични сигнализатори

Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL Безжични сигнализатори

не са налични Професионални сигнализатори за риболов 4бр с централа на японската фирма FL  Безжич..

197,00лв

Лодка за захранка катамаран

Лодка за захранка катамаран

Лодка за захранка катамаран с възможност за монтаж на СОНАР, ГПС / GPS с добавен Автопилот   ..

498,00лв

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка 500м обхват с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки на хвърленa захранка

Лодка за захранка с цена и качество най доброто като съотношение на пазара. Цената 699лв е це..

699,00лв

Лодка за захранка 2020

Лодка за захранка 2020

Лодка за захранка Новия модел на пазара - 2020 Ако желаете да добавим и гаранция, то тя се запла..

219,00лв 369,00лв

Радио управляема лодка с GPS

Радио управляема лодка с GPS

  А радиоуправляеми рибарска лодка доставя вашата стръв или справяне точно където искате! Лодката..

649,00лв

Безжичен Сонар. Може да бъде монтиран посредством стойка към лодка за захранка и разпъване на въдици.

Безжичен Сонар. Може да бъде монтиран посредством стойка към лодка за захранка и разпъване на въдици.

 Един невероятен безжичен сонар с добро съотношение качество-цена. Безжичен Сонар. Може да бъде монт..

159,00лв 199,90лв

Чанта специално направена за рибарска лодка за захранка 2020

Чанта специално направена за рибарска лодка за захранка 2020

Максимална компактност лодката влиза съвсем плътно и не заема място. Чантата е на два етажа на пъ..

26,90лв

Лодка за захранка БУРЯ 8 тримаран с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS

Лодка за захранка БУРЯ 8 тримаран с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS

Радиоуправляема Лодка за захранка БУРЯ 8 с товароносимост до 10кг с вграден Автопилот и GPS 8точков ..

1499,00лв

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

Лодка за захранка Boatman Actor 2021

  Радиоуправляема Лодка за захранка 2021 Стара версия на модела Boatman Actor. Дистанцион..

399,00лв

Батерия Литиево-Йонна предназначена за лодки за захранка 7,4v 5200mAh 5,2AЧаса

Батерия Литиево-Йонна предназначена за лодки за захранка 7,4v 5200mAh 5,2AЧаса

Батерия Литиево-Йонна на 7,4 волта, с реален капацитет от 5200mAh 5,2А/Ч. Предназначена за лодки за ..

59,00лв 86,00лв

Аксесоари за Flytec лодка за захранка

Аксесоари за Flytec лодка за захранка

Перки 2 броя с по 3 витла всяка перка. С дупчица, като за моторите на флайтек.   Друго възможн..

17,00лв

Тунинг Пакет за лодки тип FLYTEC 4 точков GPS с Автопилот

Тунинг Пакет за лодки тип FLYTEC 4 точков GPS с Автопилот

   Предлагаме специален тунинг за лодки тип Флайтек (2020, скоро и за 2011-5). Вече обикновенния фла..

119,00лв 199,00лв

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилот Черна V900

Лодка за захранка с дистанционно с GPS и 40 точков автопилов Черна Основни функции: Напред ..

289,00лв 414,00лв

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20 с GPS с 99 точки

Лодка за захранка D20/D19 с GPS с 99 точки Представяме ви новия модел лодка за захранка на утвърд..

299,00лв 400,00лв

Етикети: Лодка за захранка, Лодка за захранка и стръв, рибарска лодка, лодка с дистанционно, за риболов, разпъване на въдицата, RC, шаранджийска лодка, радио управляема лодка за захранка, радиоуправляема, Катамаран, Тримаран, захранка, лодка риболов, стръв, RC, ипхоне, лодка за разпъване, лодка за стръв, RC лодка, Рибарска лодка, за въдици, въдица, шаран, риболов, такъми, въдица, въдици, плувки, червей, КРъСТОН, ГАМАКАЦУ, макари, макара, Daiwa, Shimano, Mitchell, Shakespeare, Ron Thompson, Abu Garcia, Okuma, Spro, D.A.M, ДАМ, Мичел, радио управляема, с дистанционно, най-добрата, принадлежности, аксесоари за риболов.шаран, шаранджийски, амур, клен, клян, костур, лодка за захранка, захранка, фидер, болонезе, болонеза, мач, мачов, рибар, риба, бяла риба, сонар