Пълен комплект микрослушалка M mini 6.9mm и GSM SIM BOX  без нужда да се слага като огърлица на врата.

GSM SIM BOX огърлица е комбиниран предавател с възможност да бъде огърлица и да бъде сложен изцяло в джоб, поради факта, че предавателя е снабден с 4w усилвател не е нужно да се слага около врата когато работи с микрослушалки:

 

GSM SIM BOX огърлица се слага около врата или по някой от препоръчаните три начина само и единствено когато работи с магнитни микрослушалки.

   Начин на употреба (упътване на gsm sim box):

  1. Заредете 4 часа. След пълното зареждане, от червена светлина лампичката започва да свети с друга светлина от първоначалната. В зависимост от партидата на модела, когато е заредена свети синьо или изгасва. Не е препоръчително да се оставя да се зарежда повече от 4ч.
  2. Махнете пин кода от сим картата която ще ползвате. Не трябва да има дори "0000", просто го махнете (това става като сложите сим картата в друг телефон) . Не ползвайте карти с преходници микро мини и тн. Ползвайте само стандартна SIM карта, ако картата има преходници може да повреди устройството. Също така ако картата се сложи на обратно в GSM SIM бокса може да причини повреда, трябва да сложите картата както е показано на тази снимка.
  3. Най-добре е да си закупите предплатена карта.Такива карти се продават на почти всички оператори. Така картата само ще я набирате от вашия телефон с безплатни минути и тя няма да ви навърта месечна такса или каквито и да било сметки.  Добре е картата да се остави в устройството за постоянно за да се намали риска от бързо износвне на сим модула, което ще удължи живота на устройството многократно и ще може да го ползвате с години напред.
  4. След като поставите сим картата по правилния начин, задръжте on/off бутона около 10 секунди, тогава бокса ще светне продължително с лампичка в червена светнина (тя се намира в дупчицата до бутона за намаляване на звука " - "  ) След като светне по-продължително в червена светлина, устройството е включено и след около 20-30 секунди, след като намери мрежа е готово за употреба.
  5.  Внимание:  Ако решите все пак да извадите сим картата, уверете се, че устройството е изключено, защото в противен случай, ако извадите сим картата в работещо състояние, това може да предизвика евентуална повреда. Как се изключва GSM SIM BOX: задържате бутона on/off за около 10 секунди и лампичката в червена светнина трябва да мигне около 2-3 пъти (тя се намира в дупчицата до бутона за намаляване на звука " - "  )  След като е мигнала червената светлина няколко пъти бързо, устройството е изключено.
  6. Как се вади картата- трябва да я натиснете навътре с нещо тънко и твърдо, точно като края на мини USB зарядното и тогава картата трябва да излезне сама навън.

 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Пълен комплект микрослушалка M mini 6.9mm и GSM SIM BOX комбиниран предавател без 100% никакви кабели.

  • Код на продукт: Пълен комплект GSM SIM BOX огърлица + M mini микрослушалка
  • Наличност: В наличност
  • 136,00лв


Подобни продукти

GSM SIM box трансмитер без нужда от телефон

GSM SIM box трансмитер без нужда от телефон

GSM SIM box трансмитер чисто нов !!! YpwaСтарият вариант на GSM SIM box с огърлица и GSM SIM box ..

155,00лв

Етикети: микрослушалка, невидим, трансмитер, без кабели, предавател, без нужда от GSM, GSM SIM BOX, GSM BOX, GSM SIM BOX PLUS Long Life