Антирадиационно хендсфри със статоскопова слушалка. Без кабел до ухото. И без електромагнитен говорител в ухото.

Единично (за едното ухо) хендсфри анти-радиационна слушалка за GSM. Докторските слушалки са статоскопови - провеждат звук, без електронни уреди
Това са нетрадиционни слушалки (те нямат метална жица водеща директно до говорителя на хендсфрито, влизащо в ухото. Доказано е че жичното хендсфри служи като допълнителна антена на мобилния телефон и е проводник на радиация преминаваща в близост до мозъка. Също така честото излагане на електромагнитни полета породени от намотките на говорителя на хендсфрйто в ухото е доказано, че нямат благоприятно въздействие на човешкия мозък.)  

Как работи антирадиационното хендсфри?

    - Звука се приема на принципа за провеждане на акустична звукова вълна през тръба, чрез специално приспособление и така в близост до мозъка достига само чист звуков сигнал, БЕЗ електромагнитни намотки и без радиационни вълни в непосредствена близост до мозъка,  далеч от източника на радиация, 98% ефективно намаляване на излъчването, като по този начин защитава мозъка.
Приложимо:
Бременни : Когато се обадите, телефонната радиация в голяма степен ще повлияе на здравословното развитие на бебето. За бебето и вашето здраве, е добре да носите нашите анти-радиационни слушалки.
Бизнес хора: с помощта на анти-радиационните слушалки по време на разговор може ефективно да се намали риска от рак на мозъка, глухота, катаракта, ендокринни заболявания, репродуктивни смущения.
* Има бутон за превключване между IOS или Android телефон. Ако звукът не е на нормална позиция, моля извадете слушалката от телефона, плъзнете ключа за съответната посока, за да се върнете към нормална позиция. Устройството е подходящо за всички телефони: Samsung, Apple-iPhone, HTC, MOTO, Sony Ericson, Nokia, Microsoft, Lenovo, Huawei, ZTE, Meizu, Amoi, Гранд, Coolpad т.н.
* Вграден висококачествен микрофон. Има един БУТОН, който при еднократно натискане води до: отговор/прекратяване на разговор или при player до възпроизвеждане/пауза; При двойно натискане на бутона, води до Пускане на предишната песен, При бързо натискане три пъти, свири следващата песен

   Ако желаете можете сами да измерите нивото на Радио-честотните вълни от мобилните телефони с това уникално устройство.

 

Напишете коментар

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Антирадиационно хендсфри за GSM със статоскопова слушалка

  • Код на продукт: GSM anti radiation
  • Наличност: 2-3 Days
  • 19,99лв


Подобни продукти

RF метер, уред за измерване на работни честоти и вредното въздействие на GSM антени, микровълнови вълни и др.

RF метер, уред за измерване на работни честоти и вредното въздействие на GSM антени, микровълнови вълни и др.

EMF METER  RF (meter) метер, уред за измерване на работни честоти и вредното въздействие на GSM анте..

289,00лв 359,00лв

Етикети: Антирадиация, ГСМ, GSM, антирадиационно хендсфри, хендсфрий handsfree